Betoverende herfstactiviteiten in de Betuwe

Verwen uzelf met een onvergetelijke herfstvakantie bij Hotel Van der Valk Tiel

Het is opnieuw herfst, het betoverende seizoen waarin boombladeren veranderen in schitterende tinten rood, oranje en geel. Een tijd waarin de Betuwe zich transformeert tot een schilderachtig landschap. De prachtige omgeving van de Betuwe en de warmte van binnen hebben alle ingrediënten in huis voor een heerlijke Herfstvakantie. Een warme kop koffie bij de haard, een ontspannende massage of een heerlijk herfstdiner. Laat uzelf betoveren door de herfst in de Betuwe en geniet van een heerlijke herfstvakantie in Van der Valk Hotel Tiel.

Nieuwsgierig geworden naar de herfstactiviteiten van Van der Valk Hotel Tiel? Ontdek hieronder de mogelijkheden:

VOOR EEN COMPLETE HERFSTVAKANTIE

Heerlijk Herfst Arrangement

Laat uzelf betoveren door de herfstsfeer met het Heerlijk Herfst Arrangement bij Van der Valk Hotel Tiel. Geniet van warme gastvrijheid, knusse avonden bij de openhaard en een heerlijk herfstachtig diner in ons restaurant. Boek nu en beleef een onvergetelijke herfstervaring vol comfort en gezelligheid. Laat uzelf verwennen in ons Hotel en laat de prachtige Betuwe u verrassen.

Ontsnap aan de Herfstkou

Wellness & Relax Arrangement

Ontvlucht de herfstkou en kom heerlijk tot rust met het Weleda Wellness Arrangement. Ontspan in de sauna, dompel uzelf onder in ons verwarmde zwembad, geniet van een verkwikkende massage en geniet van een heerlijk 3-gangen keuzediner. Na een verfrissende rust kunt u genieten van ons uitgebreide live cooking ontbijtbuffet.

Heerlijke herfstdeal

Voordelig de Betuwe ontdekken

Zin in een voordelige herfstvakantie in de Betuwe? Speciaal voor u hebben wij een aantrekkelijk geprijsd arrangement samengesteld. Boek nu een verblijf van 3 nachten en betaal er slechts voor 2! Geniet dagelijks van ons uitgebreide ontbijtbuffet en verken te voet of per fiets de prachtige natuur van de Betuwe.

Geniet van een heerlijke herfstvakantie in Betuwe

Gelegen in de prachtige omgeving van Betuwe, biedt Van der Valk Hotel Tiel u de ideale uitvalsbasis om de pracht van de herfst te ervaren. Wandel op de Grebbeberg in Rhenen, maak een ontspannen fietstocht langs de Waal of breng een bezoek aan het indrukwekkende Slot Loevestein. Blijft u bij ons in het Hotel? Ontdek ons  en laat je smaakpupillen prikkelen door de heerlijke herst gerechten. 

Nieuwsgierig geworden naar de leuke herfstactiviteiten in de Betuwe? Ontdek ze hier!

Herfstactiviteiten