SIXX
Geniet op grote hoogte

De SIXX Skybar bij Hotel Tiel

Ontdek de verfrissende Cocktail van de Maand bij Van der Valk Hotel Tiel: de Razzberry Iced Tea! Deze verleidelijke mix combineert de fruitige Bacardi Razz en Bombay Bramble met de krachtige smaken van Vodka, Tequila, en Cointreau. Een vleugje Cassis maakt deze unieke creatie compleet. Perfect om te genieten in de stijlvolle ambiance van de SIXX Skybar. Kom langs en laat je verrassen door deze zomerse traktatie, speciaal samengesteld voor een onvergetelijke avond.

16e etage Van der Valk Hotel Tiel

SIXX Skybar

Op de 16e etage van Van der valk Hotel Tiel bevindt zich de SIXX Skybar. Dit is een exclusieve locatie op 53 meter hoogte met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio de Betuwe. Geniet van de gezellige ambiance, de lekkerste cocktails en culinaire bites die met passie worden bereid. 

SIXX Skybar

Openingstijden

De SIXX Skybar is toegankelijk voor hotelgasten en ook voor bezoekers die niet in het hotel verblijven. Om toegang te krijgen, neemt u de lift vanuit de hotelingang naar de 16e verdieping.

De SIXX Skybar openingstijden:

  • Donderdag 17:00 – 00:00
  • Vrijdag 17:00 – 00:00
  • Zaterdag 17:00 – 00:00
  • Zondag 17:00 – 23:00

SIXX Skybar

Uitkijkpunt

Wanneer u de SIXX Skybar bezoekt kunt u een bezoek brengen aan ons uitkijkpunt. Hier kun je bekende bezienswaardigheden van de regio zien zoals de Grebbeberg, het Eiland van Maurik en nog veel meer. Het uitkijkpunt bevindt zich op 57 meter hoogte. Houdt er rekening mee dat het uitkijkpunt per trap beklommen moet worden en niet toegankelijk is voor minder valide.

Ervaar ultieme luxe en romantiek in de SIXX Skybar. Geniet samen van een adembenemend uitzicht tijdens uw verblijf, terwijl de zon ondergaat en de lucht verandert in een schilderachtig kleurenpalet. Met cocktails en een elegante ambiance is de Skybar de perfecte plek om uw romantische avond te beginnen. Boek ons speciale romantische arrangement en beleef een onvergetelijke zonsondergang hoog boven de stad.
 

Op de dag dat u en uw partner elkaar het jawoord geven, verdient u een locatie die aan al uw wensen voldoet. Van der Valk Hotel Tiel is de trouwlocatie die veel mogelijkheden biedt voor de bruiloft van uw dromen. 

Dankzij onze centrale ligging in de Betuwe en de nabijheid van de snelweg A15 is Van der Valk Hotel Tiel de ideale locatie voor uw bruiloft. Of uw gasten nu van ver of dichtbij komen, Tiel is gemakkelijk bereikbaar.

Voor feesten, borrels en bruiloften kan 1 gedeelte van de SIXX Skybar afgehuurd worden. De SIXX Skybar is een exclusieve locatie met een panoramisch uitzicht over de hele regio. De Skybar ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de regio.

Bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht en geniet van de gezellige ambiance. Geniet van de lekkerste cocktails en culinaire bites die met passie worden bereid.