Eten & Drinken

SIXX Skybar

Update 27 maart: Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk per direct en tot nader order al haar bars en restaurants gesloten t/m 6 april 2020.

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich SIXX Skybar, een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. De Skybar ligt op een hoogte van 53 meter en is het hoogste gebouw van de regio.

Bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht en geniet van de gezellige ambiance van SIXX Skybar. Geniet van de heerlijkste cocktails, echte klassiekers en culinaire bites die met passie bereid worden.

Eten & Drinken

De inspiratie van de skybar chef komt uit meerdere werelddelen. Zo heeft het menu Japanse sushi, Spaanse Ibérico ham, Yakatori op oosterse wijze, Old Amsterdam kazen en spierinkjes. 

Onze cocktailsshaker maakt de heerlijkste cocktails. Wist u dat er iedere maand er voor slechts 5 euro een cocktailspecial op de kaart staat? 

Openingstijden

Donderdag                    16:00 - 00:00 uur

Vrijdag - Zaterdag         16:00 - 02:00 uur

Zondag                          14:00 - 00:00 uur

* met uitzondering van eventdagen, feestdagen of afgehuurde events.

* Op 31 december is de Skybar exclusief gereserveerd voor gasten met een NYE arrangement. Dit arrangement is reeds volgeboekt.