huisdier

Huisdieren bij Van der Valk Hotel Tiel

Bij Van der Valk Hotel Tiel streven we ernaar om uw verblijf zo comfortabel en gastvrij mogelijk te maken, ook voor uw huisdier. Daarom bieden we ons Huisdierenpakket aan, dit pakket is ontworpen om uw viervoeter zich net zo thuis te laten voelen als u. Het omvat een comfortabel hondenkussen, een bak met water, een leeg bakje voor voer en een speciale giftset.

Bovendien willen we ervoor zorgen dat u en uw huisdier samen kunnen genieten van alle faciliteiten die ons hotel te bieden heeft. Daarom zijn honden niet alleen toegestaan in onze kamers, maar ook in onze Lobbybar en ons restaurant. 

Bij Van der Valk Hotel Tiel kijken we er naar uit om zowel u als uw huisdier te verwelkomen voor een verblijf vol comfort en gastvrijheid.

Huisdieren zijn enkel toegestaan op bepaalde type kamers, u dient daarom aan te geven dat u met huisdieren komt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. U betaald voor uw huisdier een toeslag van €22,50. Voor vragen kunt u terecht bij info@tiel.valk.com

Onze diervriendelijke kamers

Reserveer nu uw overnachting

Ervaar een onvergetelijk verblijf bij Van der Valk Hotel Tiel, inclusief uw trouwe viervoeter! Onze huisdiervriendelijke accommodatie verwelkomt honden van alle groottes. Geniet samen van comfortabele kamers en ontdek de prachtige omgeving met genoeg ruimte voor uw hond. Sluit uw dag af met een heerlijke maaltijd in ons restaurant, waar uw hond ook welkom is. Boek nu uw overnachting bij Van der Valk Hotel Tiel!

Op pad met uw viervoeter

Ontdek onze wandelroutes

Verken de prachtige omgeving van de Betuwe tijdes uw verblijf bij Van der Valk Hotel Tiel met uw trouwe viervoeter aan uw zijde! Ontdek wandelroutes langs de rivier de Waal of verken het rivierlandschap. Geniet samen van de frisse lucht en de natuurlijke schoonheid van het Betuwse landschap. Met talloze paden en parken in de buurt, bieden wij de ideale locatie voor avontuurlijke wandelingen met uw hond.