Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel Tiel

Tijdens de feestdagen geniet u bij Van der Valk Hotel Tiel van de gezelligste activiteiten voor de hele familie. Van een heerlijke paasbrunch voor alle leeftijden en een romantische valentijnsovernachting tot aan een speciale moederdagsbrunch met het gezin. Bij Van der Valk is er voor elke feestdag een passende activiteit te vinden en maakt u er met het hele gezin een bijzondere feestdag van. Niks is zo lekker als tijd besteden met familie en vrienden tijdens de feestdagen. Daarom neemt Van der Valk Hotel Tiel alle voorbereiding uit handen zodat u ontspannen kunt genieten van de feestdagen. De feestdagen bij Hotel Tiel staan garant voor een warm gevoel waarbij ook voor onze jongste gasten van alles te beleven is! Van welke feestdag wilt u iets bijzonders maken?

Vier Valentijnsdag bij Hotel Tiel!

Valentijnsdag

14 februari, de dag van de liefde!

Bij Hotel Tiel staat Valentijnsdag in het teken van de liefde en tovert het hotel om tot een romantisch paradijs vol rozenblaadjes, kaarslicht en bloemen. Geniet samen met uw partner van een romantisch 3-gangen diner, een ontspannen overnachting, een fles bubbels en een late check-out. De volgende ochtend beginnen jullie de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet of een romantische wandeling door de omgeving van Tiel.

Pasen bij Hotel Tiel

Pasen

April staat bij Van der Valk Hotel Tiel in het teken van Pasen. Op 9 en 10 april tovert het hotel om tot een feest voor jong en oud met de meest gezellige paasbrunches en -buffetten. Met een ruime keuze aan verschillende vis-, vlees- en vegetarische gerechten is er voor iedereen wel iets lekkers te vinden. En het heerlijke desserbuffet maakt het feest helemaal compleet. Pasen extra bijzonder maken? Boek dan een overnachting in onze ruime hotelkamers of suites. 

Moederdag bij Hotel Tiel

Moederdag

Het is weer (bijna) moederdag, de dag om je (o)ma weer eens in het zonnetje te zetten! Bij Van der Valk Hotel Tiel dragen we daar maar al te graag aan bij. Want niks is leuker dan je moeder verrassen met een heerlijke brunch in ons restaurant of een lekkere overnachting. Wil je dit jaar extra uitpakken? Voeg dan een prachtige bos bloemen toe of laat een cadeautje bezorgen op de cadeaukamer.