Genieten bij Van der Valk

Vier de feestdagen bij Van der Valk Hotel Tiel

Tijdens de feestdagen geniet u bij Van der Valk Hotel Tiel van de gezelligste activiteiten voor de hele familie. Van een heerlijke paasbrunch voor alle leeftijden en een romantische valentijnsovernachting tot aan een speciale moederdagsbrunch met het gezin. Bij Van der Valk is er voor elke feestdag een passende activiteit te vinden en maakt u er met het hele gezin een bijzondere feestdag van. Niks is zo lekker als tijd besteden met familie en vrienden tijdens de feestdagen. Daarom neemt Van der Valk Hotel Tiel alle voorbereiding uit handen zodat u ontspannen kunt genieten van de feestdagen. De feestdagen bij Hotel Tiel staan garant voor een warm gevoel waarbij ook voor onze jongste gasten van alles te beleven is! Van welke feestdag wilt u iets bijzonders maken?

Vaderdag bij Hotel Tiel

Vaderdag

SPECIAAL VOOR DE VADERS!

Op 18 juni is het weer Vaderdag. De perfecte dag om je vader, bonusvader, opa of beste vriend in het zonnetje te zetten. Wij serveren voor Vaderdag een speciale Vaderdagbrunch, hierbij kun je onbeperkt gebruik maken van ons culinaire brunchbuffet met diverse warme en koude gerechten.

Wat maakt deze brunch speciaal? Elke vader krijgt een presentje van ons die te gebruiken is bij de Carwellness en daarnaast ligt er voor de kleintjes een leuke Vaderdagskleurplaat klaar.