Genieten bij Van der Valk

Vier speciale dagen bij Van der Valk Hotel Tiel

Tijdens de feestdagen kunt u bij Van der Valk Hotel Tiel genieten van de gezelligste activiteiten voor de hele familie. Of het nu gaat om een heerlijke paasbrunch voor alle leeftijden, een romantische valentijnsovernachting, of een speciale moederdagsbrunch met het gezin, bij Van der Valk hebben we voor elke feestdag een passende activiteit om er een bijzondere dag van te maken.

Er gaat niets boven quality time doorbrengen met familie en vrienden tijdens de feestdagen. Daarom neemt Van der Valk Hotel Tiel alle voorbereidingen uit handen, zodat u ontspannen kunt genieten van deze speciale dagen. Onze feestdagen staan garant voor een warm gevoel, waarbij er voor elke leeftijd van alles te beleven is!

Welke feestdag wilt u dit jaar extra bijzonder maken?

Het is weer (bijna) Moederdag, de dag om je (o)ma weer eens in het zonnetje te zetten! Bij Van der Valk Hotel Tiel dragen we daar maar al te graag aan bij. Want niets is leuker dan je moeder verrassen met een speciale Moederdagbrunch in ons restaurant of een heerlijke overnachting. We hebben in ons hotel ook City Spa Tiel, een heerlijk ontspannend cadeau om (o)ma mee te verrassen.

Geniet van het extra lange Pinksterweekend bij Van der Valk Hotel Tiel! Laat u verwennen door onze uitgebreide en luxe Pinksterbrunch op zondag 19 mei Pinksterdag. En ontdek het prachtige landschap van de Betuwe in het voorjaar

iets te vieren

Organiseer met ons

Bij Van der Valk Hotel Tiel bieden we u niet alleen de perfecte plek om de feestdagen te vieren, maar ook om andere speciale momenten in het leven te koesteren.

Of het nu gaat om een bruiloft, een babyshower, een verjaardag of een jubileum, bij Van der Valk Tiel hebben we de ideale locatie voor feesten en partijen. Onze ruime en sfeervolle zalen, professionele service en culinaire hoogstandjes zorgen ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.