Genieten bij Van der Valk

Vier speciale dagen bij Van der Valk Hotel Tiel

Tijdens de feestdagen kun je bij Van der Valk Hotel Tiel genieten van de gezelligste activiteiten voor de hele familie. Of het nu gaat om een heerlijke paasbrunch voor alle leeftijden, een romantische valentijnsovernachting, of een speciale moederdagsbrunch met het gezin, bij Van der Valk hebben we voor elke feestdag een passende activiteit om er een bijzondere dag van te maken.

Er gaat niets boven quality time doorbrengen met familie en vrienden tijdens de feestdagen. Daarom neemt Van der Valk Hotel Tiel alle voorbereidingen uit handen, zodat je ontspannen kunt genieten van deze speciale dagen. Onze feestdagen staan garant voor een warm gevoel, waarbij er voor elke leeftijd van alles te beleven hebben!

Welke feestdag wil je dit jaar extra bijzonder maken?

Kerst is een tijd van warmte, samenzijn en genieten van de mooie dingen in het leven. Bij Van der Valk Hotel Tiel heten we u van harte welkom om deze bijzondere tijd van het jaar met ons te vieren. In ons sfeervol versierde restaurant kunt u genieten van culinaire hoogstandjes, met zorg bereid door onze getalenteerde chefs. Daarnaast zal het Hotel sfeervol versierd zijn met kerstversieringen. 

iets te vieren

Organiseer met ons

Bij Van der Valk Tiel bieden we je niet alleen de perfecte plek om de feestdagen te vieren, maar ook om andere speciale momenten in het leven te koesteren.

Of het nu gaat om een bruiloft, een babyshower, een verjaardag of een jubileum, bij Van der Valk Tiel hebben we de ideale locatie voor feesten en partijen. Onze ruime en sfeervolle zalen, professionele service en culinaire hoogstandjes zorgen ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.