MEETINGS & EVENTS

Meetingcentrum Tiel

Direct naast de A15, vindt u het prachtige Van der Valk Hotel Tiel! Het hotel beschikt over 18 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot 2.000 personen. Daarnaast telt Van der Valk Hotel Tiel ruim 180 hotelkamers waardoor het hotel de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten is. Daarnaast zijn de zalen ook goed bruikbaar voor borrels, beurzen of een uitvaart

U bent van harte welkom voor al uw zakelijke en privébijeenkomsten in Van der Valk Hotel Tiel. Wij bieden ruim 600 verharde parkeerplaatsen, kosteloos voor gasten van het hotel, restaurant, en vergaderruimtes. Voor informatie over beschikbare visuele en audio materialen, neem contact op met ons salesteam via 0344-881100 of sales@tiel.valk.com.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte evenementen. Wij specialiseren ons in energieke congressen, interactieve incentives, gezellige hotelfeesten en zakelijke festivals. Onze feestopstelling biedt ruimte aan maximaal 2000 gasten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek de Breakout bij Van der Valk Hotel Tiel, ideaal voor een break van  vergaderingen. Deze veelzijdige ruimte op de Meeting & Events etage biedt de perfecte pauze- en borrelplek, maar ook een sfeervolle setting voor diners. Ervaar de perfecte combinatie van efficiënt vergaderen en ontspannen in een inspirerende omgeving.

Meet the team

Meet the team

Meeting of een event organiseren?

Bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering, een congres, een feest of wat voor evenement dan ook? Bij Hotel Tiel denken we graag met u mee! We hebben 18 multifunctionele zalen tot onze beschikking. Deze zalen bieden verschillende mogelijkheden om uw meeting & events naar wens te organiseren.

De mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op:

E: sales@tiel.valk.com

T: 0344-881100

Met gastvrije groet,

Madelon, Lara, Noa en Romy
Afdeling Meeting & Events

Buffetten

ETEN EN DRINKEN

Dineren

 Voor onze zakelijke gasten bieden we een uitgebreide selectie buffetopties aan die aansluiten bij verschillende behoeften en voorkeuren. Van traditionele Hollandse stamppotten tot verfijnde Valk Exclusive Live & Cooking-ervaringen, ons aanbod omvat in totaal maar liefst 14 buffetten, elk met hun eigen unieke smaken en gerechten. Bovendien staan we altijd open voor uitbreidingsmogelijkheden, zodat we voor elk evenement een passend buffet kunnen samenstellen dat aansluit bij de specifieke wensen en thema's van onze gasten.

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzame gastvrijheid

Bij Van der Valk Hotel Tiel streven we naar een groenere wereld. Nu duurzaamheid steeds belangrijker wordt dragen wij als hotel graag bij aan verbeterpunten die zorgen voor een groot verschil. Wij geloven dat we met kleine inspanningen kunnen groeien naar een schonere wereld. Ook bewuster omgaan met duurzaamheid? Kies voor Hotel Tiel!