Van der Valk Hotel Tiel

leuke kinderactiviteiten

In ons hotel bieden we al diverse kinderactiviteiten aan, waaronder een prachtig zwembad, een ruime kidscorner en een speciaal kindermenu in ons restaurant. Maar ook buiten het hotel zijn er tal van leuke activiteiten te vinden in de omgeving van Tiel, perfect om met het hele gezin te ontdekken en te genieten.

Op slechts 20 minuten van ons hotel bevindt zich Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Deze populaire dierentuin biedt een scala aan dieren, speeltuinen en shows, waaronder gorilla's, beren in het berenbos en fascinerende reuzenpanda's uit China. Het is een perfect uitje voor gezinnen met kinderen die bij ons verblijven in Hotel Tiel.

Bowlen en glowgolfen

Bowlingcentrum Tiel

Bij Bowling Centrum Tiel kunt u genieten van bowlen en glowgolfen! Op korte loopafstand van ons hotel, is het de perfecte plek voor gezinnen om samen actief te spelen en plezier te hebben. Een fantastisch uitje in Tiel voor het hele gezin! Wel handig om van te voren te reserveren.

Dieren en een speeltuin

Hertenkamp Tiel

In het hart van Tiel bevindt zich een charmant hertenkamp, omringd door een speeltuin, waar kinderen kunnen genieten van het aaien en voederen van de diertjes. Een ideale plek voor gezinnen om te ontspannen en plezier te hebben, midden in het bruisende centrum van de stad.

Actief in de natuur

Aan De Linge Recreatie

Hotel Van der Valk Tiel ligt in een prachtig waterrijk gebied en grenst aan de schilderachtige rivier de Linge, de langste rivier van Nederland met een lengte van maar liefst 108 kilometer. Langs de Linge worden diverse leuke activiteiten georganiseerd, waaronder kanoën en suppen. Een perfecte en plezierige bezigheid voor het hele gezin!

Op slechts 10 minuten van ons hotel bevindt zich Monkeytown Wamel, een ruime binnenspeeltuin waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar oud, Monkeytown is zeven dagen per week geopend. Entreetickets zijn verkrijgbaar aan de kassa en er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Perfect bij slecht weer en als de kinderen even willen uitrazen.

Buiten activiteiten

Speeltuinen

In Tiel en in de buurt van Tiel zijn er veel leuke speeltuinen voor de kinderen. Een leuke activiteiten om samen naar toe te gaan, tijdens een fietst of wandeltocht.

Adressen:

Speeltuin, Hertog Arnoldstraat, Tiel
Speeltuin Dierenpark, Nieuwe Tielseweg, Tiel
Cool Nature speeltuin (in ontwikkeling), Vijverberg, Tiel
Speeltuin 'De speelboomgaard', Zoelensestraat, Kapel-Avezaath  

We hebben speciaal voor de kleintjes in ons hotel een aparte menukaart samengesteld. Hierop staan niet alleen klassiekers van Van der Valk, maar ook heerlijke pizza's, pasta's en speciale gerechten van Snackbar van Ome Adje. Naast het restaurant bevindt zich onze kidscorner, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ravotten.

Overnachten

Familie Suite

Onze Familie Suites liggen op de 14e en 15e verdieping van de toren en bieden een prachtig en panoramisch uitzicht. Elke suite bestaat uit twee slaapkamers, twee badkamers met inloopdouches en een ruime woonkamer. Met twee tussenliggende deuren is het mogelijk om de suite op te delen in drie afzonderlijke ruimtes. We hechten veel waarde aan het comfort van gezinnen met kinderen.