Vergaderen Tiel

Direct naast de A15, vindt u het prachtige Van der Valk Hotel Tiel! De Hanzestad Tiel ligt centraal in Nederland. Het hotel beschikt over 18 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot 2.000 personen. Daarnaast telt Van der Valk Hotel Tiel ruim 180 hotelkamers waardoor het hotel de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten is.

U heeft bij ons keuze uit maar liefst 18 modern, nieuwe ingerichte zalen die kunnen dienen als boardrooms, trainingszalen, congreszalen en expositiehallen.

Faciliteiten

Van der Valk Hotel Tiel heeft ruim 180 stijlvolle hotelkamers, een congrescentrum met 18 multifunctionele zalen, 2 restaurants en een lobbybar. Tijdens uw bijeenkomst kunt u gebruik maken van ons lunchbuffetDaarnaast is er een spectaculaire SIXX Skybar met een panoramisch uitzicht over de gehele regio. Alle kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van hedendaagse faciliteiten voor een comfortabel en optimaal verblijf.

Het gehele hotel is voorzien van gratis wifi en beschikt over ruime parkeermogelijkheden waarvan enkele parkeerplaatsen met oplaadpunt zit voor uw elektrische auto. Tot slot is er een prachtig zwembad, een uitgebreid fitnesscentrum, een Van der Valk Vitaal afdeling, een carwash en een Circus Gran Casino.

Ligging en bereikbaarheid

Van der Valk Hotel Tiel is strategisch gelegen in het midden van het land en direct aan de A15 bij Tiel. Het hotel is daardoor gemakkelijk te bereiken. Binnen 30 minuten vanuit Utrecht, 's-Hertogenbosch, Arnhem en Nijmegen. Ook Rotterdam, Amsterdam en Luchthaven Schiphol zijn gemakkelijk binnen een uur te bereiken. Er is een treinstation in Tiel met verbindingen vanuit grote steden en er is een bushalte voor het hotel.

Vergaderen

Van der Valk Hotel Tiel is uitermate geschikt voor de zakelijke markt en particuliere gast. Congressen, bijeenkomsten, feesten, borrels, alles is mogelijk in de prachtige nieuwe zalen. Door de diversiteit aan zalen en de flexibiliteit en ervaring van ons salesteam bent u bij ons zeker van een perfect verloop van uw bijeenkomst! Alle vergaderzalen zijn uitgerust met zeer moderne audiovisuele middelen, stijlvolle foyers en breakout lounges. Bekijk welk vergaderarrangement bij uw bijeenkomst past.

Onze zalen zijn voorzien van alle faciliteiten, welke u nodig heeft bij uw bijeenkomst, voor zowel zakelijk als particulier. Waaronder:

  • Een ingebouwde beamer en scherm of tv-scherm
  • Een flipover met papier en stiften
  • Refreshments en schrijfgerei

Bovenstaande faciliteiten zijn inclusief in elke zaal, hier worden geen extra kosten voor berekend.

Vraag een vrijblijvende offerte aan