Eten & Drinken

Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk per direct en tot nader order al haar restaurants gesloten tot 1 juni 2020. Voor onze hotelgasten zijn er aangepaste ontbijt-, lunch- & dinermogelijkheden.

Wilt u toch genieten van een verrassend vanzelfsprekend lekkere maaltijd zonder het huis te verlaten? Dat kan vanaf nu met onze Foodservice at home. Indien gewenst kan de maaltijd ook worden afgehaald. Kijk voor meer informatie op: www.valkthuis.nl

#HELPDEHORECA

Met het nieuwe initiatief van Koninklijke Horeca Nederland ‘Help de Horeca’ is het mogelijk om een waardebon van uw favoriete horeca gelegenheid aan te schaffen. Op deze manier ondersteunt Koninklijke Horeca Nederland samen met horecapartners de Nederlandse horeca ondernemers in deze moeilijke periode. Zo kunt u straks weer genieten van mooie momenten in uw favoriete restaurant.
Uiteraard ondersteunen wij dit initiatief van harte. Wij kijken alvast heel erg uit naar het moment waarop wij u in goede gezondheid weer mogen verwelkomen. Bestel nu vast uw waardebon via www.helpdehoreca.nl. Tot snel!

Bestel waardebon