Vier de herfstvakantie bij Van der Valk Tiel

EN ONTDEK DE BETUWE

De herfst, een seizoen vol avontuur en ontdekkingen in de natuur. Van der Valk Hotel Tiel biedt de ideale uitvalsbasis om op te warmen na een dag vol herfstactiviteiten in de Betuwe. Deze regio, ook wel bekend als de fruittuin van Nederland, is doordrenkt met groen, geschiedenis, nostalgie, recreatiemogelijkheden en meer. In de Betuwe is verveling onbekend.

Ontdek de betoverende herfstactiviteiten rondom de Betuwe:

Houdt u van avontuurlijke wandelingen? Ontdek de betoverende wandelroutes op de Grebbeberg in Rhenen. Deze prachtige natuurlijke omgeving, op slechts 20 minuten rijden van het hotel, biedt heuvelachtige bossen en adembenemende uitzichtpunten. Vergeet niet om Rhenen zelf te verkennen na uw wandeling.

HERFSTKLEUREN IN

Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark kleurt volledig in herfstpracht. Bezoek niet alleen de geliefde panda's, maar verken ook het schitterende berenbos vol kleuren!

FIETSAVONTUREN IN DE BETUWE

Prachtige fietstochten

Verken de Betuwe op de fiets en ontdek prachtige routes langs de Waal en de Rijn. Ontdek de top 5 mooiste fietsroutes door dit betoverende landschap.

Het historische stadscentrum van Tiel, op slechts 2 km afstand, verwelkomt u met diverse winkels, een wekelijkse markt en gezellige horecapleinen. Na een dag winkelen geniet u van de laatste zonnestralen op een van de vele terrassen.

DE NATUUR IN

Kasteel Soelen

Kasteel Soelen, gelegen in de Betuwe, biedt een schilderachtig decor in de herfst. Het kasteel, omringd door een groot landgoed, is open voor het publiek. Geniet van de majestueuze brug, de kleurrijke bomen en de uitgestrekte weiden en korenvelden.

Ontdek het oude handelsverleden van Tiel in het Flipje & Streekmuseum. Leer over de geschiedenis van de stad en maak kennis met het iconische figuurtje Flipje. Dit museum bevindt zich in het hart van Tiel.