Ontbijt

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt bij Van der Valk Hotel Tiel. Slaap ’s ochtends lekker uit in een van onze kamers en schuif meteen aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet in ons restaurant.

Ontbijtbuffet 

Iedere morgen zetten onze medewerkers met alle liefde een royaal ontbijtbuffet voor u klaar. U hoeft alleen nog maar op de heerlijke geur van het versgebakken brood af te gaan. Wat dacht u van een krokante Italiaanse bol, een knapperige croissant of een rijk belegde boterham? Daarnaast heeft het ontbijtbuffet een ruime keuze aan vleeswaren, kazen en zoetigheden. Een romige Franse brie, plakjes boterzachte Goudse Kaas,  zoete chocoladepasta, zachte ham en nog veel meer. Ook een ruim assortiment aan vers fruit en yoghurt is aanwezig. Frisse appels, zoete bananen, sappige kiwi’s, aardbeienyoghurt, naturel yoghurt en nog meer. Heeft u meer trek in wat warms? Loop dan eens langs de warme gerechten van het buffet zoals een warm gekookt eitje, een roerei en knapperig gebakken bacon. Koffie, thee en verse vruchtensappen zijn ook bij het buffet inbegrepen.

Openingstijden 

Maandag t/m vrijdag: 06:30 - 10:30 uur 
Zaterdag t/m zondag: 07:30 - 11:00 uur
*Tijdens feestdagen kunnen openingstijden afwijken. Informeer naar de actuele tijden bij onze receptie.

Prijzen

Volwassenen: €19,50
Kinderen tot 12 jaar: €10,25

Ontbijtpakket

Moet u vroegtijdig vertrekken en kunt u hierdoor niet gebruikmaken van ons ontbijtbuffet? Geen probleem! Vroegtijdig vertrekkende gasten bieden wij de mogelijkheid om een ontbijtpakket te bestellen. Wilt u hier gebruik van maken? Geef dit dan op de dag voor vertrek voor 21:00 uur aan bij de receptie, dan zorgen wij dat er de volgende dag een heerlijk ontbijtpakket voor u klaarstaat.

Reserveren

Ontbijt kunt u ook bij uw reservering bijboeken of bij de check-in in ons hotel. Overnacht u niet bij ons in het hotel, maar wilt u wel bij ons komen ontbijten? Ook dat is mogelijk! 

Reserveer uw tafel