Zakelijk dineren bij Van der Valk Hotel Tiel

Ontdek onze verschillende opties

Voor groepen tot 15 personen bieden wij de mogelijkheid om te genieten van een à la carte diner in ons gezellige restaurant. Hier kunt u kiezen uit diverse nationale en internationale gerechten, seizoensspecialiteiten en natuurlijk de klassieke gerechten van Van der Valk.

15 tot 25 personen

Driegangen keuzediner

In ons restaurant bieden we groepen van 15 tot 25 personen de mogelijkheid om te genieten van ons driegangen keuzediner. Dit menu varieert met de seizoenen en verandert gedurende het jaar. We vragen u vriendelijk om uw keuze per persoon uiterlijk om 12.00 uur op de dag van het diner aan ons door te geven. Na uw definitieve reservering sturen we u de menukaart toe.

Vanaf 25 personen

Verschillende buffetten

Vanaf 25 personen bieden wij verschillende buffetopties aan, variërend van traditionele Hollandse stamppotten tot verfijnde Valk Exclusive Live & Cooking-ervaringen. In totaal hebben we maar liefst 14 buffetten, elk met hun eigen unieke smaken en gerechten. Of u nu een informele bijeenkomst of een chique evenement organiseert, wij hebben het perfecte buffet voor elke gelegenheid. Download onze brochure om het volledige aanbod te bekijken en uw keuze te maken.

Wilt u nog iets bespreken of heeft u liever dat we samen even alles doornemen? Ons sales team staat klaar om de juiste en passende mogelijkheden met u te bespreken.

Eten en drinken

Allergenen

Heeft u een voedselallergie? Bij van der Valk Hotel Tiel kunt u veilig komen eten. Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie - voedselintolerantie. In onze keuken wordt gewerkt met alle 14 allergenen, sporen van allergenen zijn in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Heeft u een allergie en of speciale wensen? Laat ons dit vooraf weten zodat wij hier rekening mee kunnen houden.