Q-Music Foute Party

Q-music the Party – 4 uur fout in Hotel Tiel

We’re back! Na de uitverkochte editie van Q-music the Party in 2019 is het moment ein-de-lijk aangebroken dat we de gezelligste feestavond van Tiel nog eens herhalen!

Fout, fouter, foutst! “Q-music the Party - 4 uur fout” neemt jou mee op een reis langs alle foute hits van vroeger en nu. Om deze editie een klein beetje aan te dikken zal er een special guest optreden. Wie dat is maken we pas later bekend. Jammer he!

De DJ’s van Q-music zijn er uiteraard weer bij en hebben een waslijst aan foute hits die ze allemaal richting jouw trommelvlies gooien. Geen één “guilty pleasure” zal je bespaart blijven tijdens het leukste feest van Nederland! 

Op zaterdag 22 oktober wordt de ballroom in Van der Valk Hotel Tiel compleet op zijn kop gezet met een hossende massa feestbeesten. Zing mee met ‘I’m a Barbie Girl’ of show jouw meest soepele macarena moves. Niets is te gek. Het thema van de avond is (hoe kan het ook anders) fout. Kleed je daarom vooral lekker fout en laat alles los. 

And remember; what happens in Hotel Tiel, stays in hotel Tiel 

Bestel je tickets hier.

*Verkleden is niet verplicht maar wel zo leuk! Je hebt vast nog wel een mooie aussie of carnavalskloffie in de kast hangen die je aan kunt trekken. 
*minimum leeftijd 18 jaar.