Verken de omgeving van Van der Valk Hotel Tiel

Wandelen & Fietsen

Van de Waal naar de Rijn en weer terug, een prachtige route door het schitterende Betuws landschap. Van dijk naar dijk, heeft u de mooiste uitzichten over deze twee indrukwekkende rivieren, waarbij de kleine routes een heerlijke fietstocht opleveren.

Ontdek hier de 5 mooiste fietsroutes in de Betuwe!

Fiets huren
Heeft u geen eigen fiets mee? Huur dan een fiets bij ons in het hotel vanaf € 15,- voor een dag.
Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Ontdek de prachtige wandelroutes op de Grebbeberg in Rhenen, een heuvelachtig en bosrijk natuurgebied op slechts 20 minuten rijden. Geniet van adembenemende uitzichten en betoverend zonlicht tussen de bomen. De 4 km lange route biedt ontspanning en rust, met de mogelijkheid om te parkeren bij Militair Ereveld Grebberg.

Na uw wandeling kunt u genieten van een smakelijke maaltijd of een heerlijke kop koffie of thee in ons restaurant. 

 
 

Ontdek de historische binnenstad van Tiel met een stadswandeling van 3 kilometer, inclusief het pittoreske Kalverbos. Bewonder historische hoogtepunten, zoals Waterpoort Tiel, op slechts 23 minuten lopen van Van der Valk Hotel Tiel.

Maak een selfie met Flipje en verken de charmante straatjes en gezellige pleinen aan de oevers van de Waal. Een onvergetelijke ervaring met veel te zien en te beleven!
 
 
 
 

Ontdek de achtertuin van Van der Valk op de fiets met Backyard, onze handige fiets-app die uw hotelverblijf koppelt aan op maat gemaakte fietsroutes. Laat Backyard uw ultieme fietsmaatje zijn, met zorgvuldig samengestelde routes vol verborgen pareltjes, zoals adembenemende uitzichtpunten en historische bezienswaardigheden.

Of u nu één nacht of een week blijft, met Backyard wordt uw verblijf een lokaal avontuur vol unieke ervaringen die uw reis onvergetelijk maken.

De vele watervogels zullen u begeleiden, terwijl de ruwheid van de Waal een indrukwekkend beeld geeft. Tijdens deze struinroutes komt u, wegens de wisselende waterstanden, elke keer weer nieuwe ontdekkingen tegen! Ga bijvoorbeeld voor de mooie struinroute van Tiel naar Druten.

Deze route langs de Waal telt ongeveer 30 kilometer. Dus het is wel een flinke wandeling. De wandeling kunt u op 4 verschillende punten beginnen. 

Maak een prachtige wandeling over een van de klompenpaden in de Betuwe. 

Volg het authentieke klompenpad door de prachtige omgeving in de Betuwe. Kleine dorpjes zoals Zoelen en Kerk-Avezaath, met hun rijke geschiedenis tonen zich graag aan u. Deze route geeft een prachtig beeld van de omgeving van zowel natuur als dorpsgemeenschappen. Op klompen mag, maar hoeft natuurlijk niet.