Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Tiel

Hotel Tiel biedt de ideale omgeving waar elk gezinslid volledig tot rust kan komen. Onze Family Suite is de ultieme plek van ontspanning voor ouders met jonge kinderen die samen onbezorgd willen genieten van hun verblijf. Deze ruime suite bestaat uit 2 slaapkamers, 2 badkamers, een inloopdouche en een royale woonkamer, waardoor er voldoende ruimte en comfort is voor iedereen. In de Family Suite vindt elk gezinslid zijn eigen plekje, met ruimte om te ontspannen en te genieten.

Ons restaurant is voorzien van een speciale Kids Corner, waar kleine avonturiers zich kunnen vermaken met kleurplaten en leuke activiteiten, terwijl ouders ongestoord genieten van een heerlijke maaltijd. En laten we vooral onze smakelijke kindergerechten niet vergeten, inclusief verrukkelijke toetjes die zelfs de meest kieskeurige eters zullen waarderen.

Maar de pret stopt hier niet; ons hotel beschikt ook over een fantastisch zwembad, waar de kleintjes naar hartenlust kunnen spetteren en spelen. Bij Van der Valk Hotel Tiel draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten voor het hele gezin. Kom langs en ontdek waarom wij de perfecte bestemming zijn voor gezinnen die samen willen genieten van comfort, plezier en heerlijk eten.