ontspannen bij van der valk tiel

Geniet van een heerlijke massage

City Spa Tiel 

Stap binnen in de kalmerende vernieuwende salon City Spa Tiel, gelegen in Van der Valk Hotel Tiel, ingang Vitaal. Laat de alledaagse stress achter je en duik in een wereld van pure ontspanning. Of je nu een gast bent in ons hotel of van buitenaf komt, ons toegewijde team, gespecialiseerd in welzijn staat voor jou klaar.  

Onze deskundige masseurs verwennen je met ontspannings-, zwangerschaps- en sportmassages, afgestemd op jouw behoeften. We koesteren je lichaam met de heerlijke producten van Weleda, voor een ultieme verwenervaring. 

Als onze medewerkers zijn ervaren, gecertifieerd en goed opgeleid. Voorafgaand wordt er kort besproken wat de massage precies inhoudt die geboekt is en of rekening moet worden gehouden met wensen/verzoeken.  

 Waar wacht je nog op? Gun jezelf een moment van rust en kom genieten bij City Spa Tiel.

Boek hier uw massage 

 

Maandag        14:00 - 21:00 uur
Dinsdag         12:00 - 19:00 uur
Woensdag      12:00 - 19:00 uur
Donderdag     12:00 - 19:00 uur
Vrijdag          12:00 - 19:00 uur
Zaterdag       11:00 - 18:00 uur
Zondag         10:00 - 17:00 uur

In onze salon maken we gebruik van hoogwaardige Weleda-producten, die bekend staan om hun 100% natuurlijke samenstelling. Onze behandelingen worden verrijkt met producten die vrij zijn van minerale olie, parabenen en siliconen. Bovendien zijn al onze producten dierproefvrij. We vinden het belangrijk om te werken met kwalitatieve producten. 

Nieuwe massage

Quick Release

We hebben een heerlijke nieuwe massage! Tijdens deze massage van 25 minuten worden de stressspieren gemasseerd in de nek, rug en schouders. Ideaal voor iedereen die snel en effectief wil ontspannen.

Zwangerschap is een bijzondere periode waarin het belangrijk is om extra zorg te dragen voor het welzijn van zowel moeder als kind. Bij City Spa Tiel bieden we een speciaal ontworpen zwangerschapsmassage aan, uitgevoerd door ervaren en zorgzame masseurs. Deze massage is gericht op het verlichten van zwangerschapsgerelateerde spanningen en ongemakken.

Ervaar pure ontspanning met onze hot stone massage. Warme stenen op de juiste plekken bevorderen de circulatie, ontspannen de spieren en bieden een bijzondere, verfrissende ervaring. Laat stress wegsmelten en geniet van de warmte bij City Spa Tiel.

Fitnessclub Tiel

Bewegen is gezond!

Rust en ontspanning is goed voor de gezond, en daar hoort bewegen ook bij.Het helpt bij het behouden van een gezond gewicht, versterkt het immuunsysteem en vermindert het risico op chronische ziekten. Daarnaast heeft het positieve effecten op mentaal welzijn, waaronder stressvermindering, verbeterde stemming en bevordering van slaapkwaliteit. Kortom, bewegen is de sleutel tot een gezond lichaam en een evenwichtige geest. De fitnessclub bevindt zich naast City Spa Tiel.

We hebben in onze salon ook cadeaubonnen te koop! Een massage is een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, babyshower, een mommy to be, moederdag en voor iedereen die je een ontspanningsmoment gunt! Leuk om te geven en om te krijgen.