Diner

Bent u op zoek naar een sfeervolle plek voor uw diner? Dan bent u bij het restaurant van Van der Valk Hotel Tiel aan het juiste adres. Op ons menu vindt u een scala aan vaste gerechten, evenals wisselende seizoens- en streekgerechten. Uiteraard kunt u ook bij ons dineren zonder bij ons te overnachten

Heeft u speciale dieetwensen of andere verzoeken? Geen probleem! Onze keukenbrigade staat graag voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen. U kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 344 62 20 20, zodat wij een aangepast menu voor u kunnen verzorgen.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u een smaakvolle culinaire ervaring te bezorgen bij Van der Valk Hotel Tiel.

Het restaurant

Wij verwelkomen u graag iedere dag van 17:00 tot 22:00 voor een heerlijk diner. In het restaurant wordt u volledig ontzorgd en neemt u plaats op de moderne loungebanken of op één van de stoelen. De glazen tussenwanden zorgen in het restaurant samen met de vazen voor een ruimtelijk en sfeervol restaurant. Het restaurant is luxe ingericht en is de perfecte plek om even helemaal te ontspannen tijdens een heerlijk diner.

Onze dinerkaart

In ons restaurant bieden wij u een ruime keuze aan gerechten van onze menukaart. U heeft de flexibiliteit om te kiezen voor een uitgebreid 3-gangen diner of gewoon een hoofdgerecht. Onze voorgerechten omvatten heerlijke opties zoals romige tomatensoep met crème fraîche, een assortiment brood met diverse smeersels, en heerlijke soepen. Als u geen zin hebt in soep, kunt u genieten van onze andere voorgerechten, zoals de klassieke carpaccio, romige Hollandse garnalen, verfrissende salades, en nog veel meer.

Op onze menukaart vindt u ook een breed scala aan hoofdgerechten. Denk aan een boterzachte tournedos, een knapperige wienerschnitzel met romige champignonsaus, of een krokante quiche met tomaten, geitenkaas en artisjokken.

Natuurlijk mag een dessert niet ontbreken aan uw dinerervaring. Sluit uw maaltijd bijvoorbeeld af met onze Valk sorbet, bestaande uit drie zachte sorbetijssoorten, verse vruchten, een frisse frambozensaus en een toefje slagroom. Of kies voor de vanille panna cotta met friszoet rood fruit en krokante Bastogne kruimels.

Bekijk voor al onze smaakvolle gerechten  onze diner menukaart. 

Wilt u bij uw gerecht graag een goede wijn? Bekijk onze .

Seizoens- menukaart

Voor de winter hebben onze chefs een speciale menukaart samengesteld. Deze bestaat uit gerechten die seizoensgebonden zijn en zal in de lente weer verdwijnen. Deze gerechten kunt u terug vinden in de dinerkaart. 

Reserveren

Wilt u een tafel reserveren voor een diner in ons restaurant in Tiel?

Reserveer uw tafel