Eten & Drinken

Lobby Bar

Ontdek onze sfeervolle Lobby Bar, welke zich bevindt op de begane grond van Hotel Tiel. Naast overheerlijk vers gebak, koffie en thee kunt u in de bar genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere wijn, speciaal bier, wodka, whisky, gin-tonics en heerlijke bites.

De Lobbybar kan worden omschreven als chique en toch huiselijk, sfeervol en informeel. Het is een ideale plek om af te spreken met collega’s of bij te praten met familie en vrienden en dat op bijna elk moment van de dag. 

Bent u met een wat groter gezelschap? Dan is een High Tea, High Wine of borrel een leuk alternatief! De High Tea en High Wine zijn al vanaf twee personen te reserveren.

Openingstijden

De Lobby Bar is wekelijks geopend (ook voor high tea) van maandag t/m zondag van 09.00 - 17.00 uur. 

Zakelijke gasten

De Lobby Bar is een zeer geschikte werkplek en ideaal voor een zakelijk overleg. Wilt u last minute een vergaderruimte boeken voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, presentatie of brainstromsessie? Informeer dan bij ons salesteam naar de mogelijkheden. Hotel Tiel beschikt onder andere over vijf gesloten boardrooms, welke zeer geschikt zijn voor groepsvergadering tot en met tien personen. 

  • De voordelen van Van der Valk Hotel Tiel 
  • Gratis parkeergelegenheid en gratis wifi 
  • Oplaadmogelijkheden voor Tesla en andere elektrische auto’s 
  • Centrale ligging, direct gelegen aan de A15  
  • Slechts 30 minuten rijden vanuit/ naar Den Bosch via A2 en 30 minuten vanuit/ naar Nijmegen 

Mogelijkheid tot het huren van een vergaderruimte (op basis van beschikbaarheid) 
Ons sales team bespreekt graag de mogelijkheden met u. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer (0344) 88 11 00 of per mail sales@tiel.valk.com