Lobby Bar

Ontdek onze sfeervolle Lobbybar, welke zich bevindt op de begane grond van Hotel Tiel. Naast overheerlijk vers gebak, koffie en thee kunt u in de bar genieten van een uitgebreide borrelkaart met onder andere wijn, speciaal bier, wodka, whisky, gin-tonics en heerlijke bites.

De Lobbybar kan worden omschreven als chique en toch huiselijk, sfeervol en informeel. Het is een ideale plek om af te spreken met collega’s of bij te praten met familie en vrienden en dat op bijna elk moment van de dag. 

In onze Lobbybar kunt u ook rustig werken. We hebben verschillende stroompunten en genoeg zitplaatsen waar u kunt zitten en werken. En dat alles terwijl u geniet van een drankje en een hapje. Bekijk onze  voor meer informatie. 

High Tea

Bent u met een wat groter gezelschap? Dan is een High Tea of borrel een leuk alternatief! De High Tea is al vanaf twee personen te reserveren. Een high tea moet minstens 1 dag van tevoren gereserveerd worden.

Openingstijden

 Maandag t/m woensdag:  09:00 - 00:00 uur
 Donderdag t/m zondag:    09:00 - 17:00 uur                                                                            

Zakelijke gasten

De LobbyBar is een zeer geschikte werkplek en ideaal voor een zakelijk overleg. Wilt u last minute een vergaderruimte boeken voor bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek, presentatie of brainstromsessie? Hotel Tiel beschikt onder andere over diverse vergaderzalen en boardrooms, welke zeer geschikt zijn voor groepsvergaderingen. 

Ons sales team bespreekt graag de mogelijkheden met u. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0344 62 20 20 of per mail sales@tiel.valk.com

De voordelen van Van der Valk Hotel Tiel:

  • Gratis parkeergelegenheid voor bezoekers van Hotel Tiel en gratis wifi 
  • Oplaadmogelijkheden voor Tesla en andere elektrische auto’s 
  • Centrale ligging, direct gelegen aan de A15  
  • Slechts 30 minuten rijden vanuit/naar Den Bosch via A2 en 30 minuten vanuit/naar Nijmegen