Evenementen Hotel Tiel

Onze mogelijkheden

Een evenement organiseren? Bij Hotel Tiel denken wij graag mee in het organiseren van verschillende events. Denk aan congressen, feesten, diploma uitreikingen, condoleances en zelfs autopresentaties. Hotel Tiel werkt met verschillende leveranciers om uw event naar wens te organiseren. Bekijk onze mogelijkheden.

Uw droomhuwelijk verdient een droomlocatie, en dat is precies wat u kan vinden bij Van der Valk Hotel Tiel. Onze prachtige locatie is de ideale plek om de mooiste dag van je leven te vieren, omringd door luxe, gastvrijheid en een vleugje romantiek. Graag plannen wij een vrijblijvend gesprek met u in om de mogelijkheden te bespreken.

Feesten en partijen

Uw evenement op maat

Iets te vieren? Bij Hotel Tiel helpen we graag met het organiseren van een perfecte dag. Of het nu gaat om een babyshower, verlovingsfeest, verjaardag, high tea of een jubileum, samen maken we deze gelegenheid tot een onvergetelijke herinnering.

Een borrel organiseren?

Kom borrelen bij Hotel Tiel

Een borrel organiseren na het werk of met familie en vrienden een gelegenheid vieren? Dat is mogelijk in onze Breakout, SIXX Skybar en Lobbybar. Afhankelijk van uw wensen bespreken we de mogelijkheden om een gezellige borrel te organiseren.

Een waardig afscheid

Condoleance bij Hotel Tiel

Een waardig afscheid organiseren? Hoewel een condoleance niet prettig is om te organiseren, kan Hotel Tiel wel helpen met het ontzorgen van deze gedenkwaardige bijeenkomst. Wij denken graag met u mee om een mooi en waardig afscheid te verzorgen voor uw dierbare.

Heeft u een zakelijk event op de planning staan? Hotel Tiel is de perfecte locatie om uw zakelijke event te organiseren. Door onze 18 verschillende zalen bieden wij veel mogelijkheden en kunnen wij het organiseren van uw event uit handen nemen. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, congres, autopresentatie of diploma uitreiking. Onbezorgd een zakelijk event organiseren?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw meeting of event? Neem een kijkje bij onze 18 multifunctionele zalen. We bespreken graag de mogelijkheden voor een evenement op maat. We hopen u binnenkort te verwelkomen bij Van der Valk Hotel Tiel!

Evenementenbureau Valk Events

Voor de ontwikkeling en organisatie van energieke congressen, interactieve incentives, gezellige hotelfeesten en zakelijke festivals werken wij samen met ValkEvents. Als verbindende factor tussen u, de locatie en uw gasten voor zakelijke evenementen en incentives, heeft ValkEvents jarenlange ervaring in het bedenken, organiseren en uitvoeren van evenementen. Het enthousiaste en ervaren team van ValkEvents denkt graag met u mee om uw evenement volledig naar uw wensen samen te stellen.

Meer informatie vindt u op: www.valkevents.com

Evenementenlocatie EVM19

EVM19 biedt een veelzijdige locatie voor uw (bedrijfs)evenement of incentive op het Eiland van Maurik. Met een breed scala aan mogelijkheden is EVM19 ideaal voor bedrijfsevenementen, variërend van besloten feesten vanaf 25 personen tot grotere (bedrijfs)festivals tot 5.000 personen; bij EVM19 is iedereen welkom. Dankzij de diverse locaties en activiteiten van EVM19 is er altijd een geschikte plek te vinden voor uw evenement.

Meer informatie vindt u op: www.eilandvanmaurik19.nl