Lente bij Van der Valk Hotel Tiel

Voorjaarsvakantie in de Betuwe

Het voorjaar is weer aangebroken, en Van der Valk Hotel Tiel heet u van harte welkom om dit seizoen te ervaren. Geniet op onze uitnodigende terrassen van de eerste zonnestralen, omringd door ontluikende natuur. Maak uw verblijf compleet met een ontspannende fietstocht of wandeling door de kleurrijke Betuwe. Culinaire liefhebbers kunnen zich verheugen op ons speciale Lentemenu in het restaurant, met seizoensgebonden lekkernijen.

Stel u voor: ontspannen wandelingen te midden van bloesemende boomgaarden en het vrolijke getjilp van vogels. Proef de verse en verrassende gerechten, bereid met de beste ingrediënten die dit seizoen te bieden heeft. Ontdek de Betuwe in haar kleurrijkste en meest levendige periode. Reserveer nu voor een fijne voorjaarsvakantie bij Van der Valk Hotel Tiel.

Ontdek het Vrolijk Voorjaar Arrangement, inclusief uitgebreid ontbijt, heerlijk diner en gratis toegang tot fitness, zwembad en casino. Laat u verwennen en reserveer uw voorjaarsvakantie bij Van der Valk Hotel Tiel.

Eten en drinken

Het lentemenu

In de lente creëren onze gespecialiseerde chef-koks een prachtig lentemenu met heerlijke seizoensproducten. Proef deze smaakvolle verrassingen in ons sfeervolle restaurant of geniet op ons zonnige terras. De lentemenukaart zal eind maart te bestellen zijn tot die tijd kunt u genieten van al onze andere heerlijke gerechten.

Verken de betoverende Betuwe per fiets, waar de bloesem in dit seizoen in volle bloei staat. Geniet van een onvergetelijk verblijf met:

  • Overnachting in het geboekte kamertype
  • Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • Een smakelijk 3-gangen keuzediner
  • Een Van der Valk picknick fietstas met een fles rosé en een lunch naar keuze
  • Korting op fietshuur
  • Fietsroutes om de prachtige omgeving te verkennen. Ervaar het voorjaar op zijn best bij Van der Valk Hotel Tiel.

Wandelen en fietsen

Ontdek de Betuwe

De Betuwe straalt in de lente met prachtige bloesems die volop tot bloei komen. Verken deze schoonheid op de fiets of te voet. Ontdek onze diverse routes en laat u betoveren door het kleurrijke landschap

Ontdek de lente in de Betuwe op de fiets! Bij Van der Valk Hotel Tiel kunt u genieten van een ontspannen tocht door het prachtige landschap. We bieden gratis fietsenstalling en oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Voor extra gemak hebben we ook e-bikes beschikbaar.

Beleef de pracht van de bloeiende Betuwe vanaf 53 meter hoogte in de Sixx Skybar. Geniet van het uitzicht onder het genot van koffie, lekkernijen of een heerlijke cocktail. De SIXX is elke donderdag tot en met zondag geopend. Ontdek de Betuwe op een unieke manier in de Sixx Skybar!