Wandelen

Wist u dat er vlakbij Van der Valk Hotel Tiel veel mooie wandelroutes zijn? Hotel Tiel ligt namelijk in het hart van de Betuwe waar u prachtig kunt wandelen. Hieronder vindt u de mooiste wandelroutes om te ontdekken:

Struinen langs de Waal

Deze struinroute langs de Waal is een absolute aanrader tijdens een bezoek aan Tiel. De route is ongeveer 20 kilometer, dus goede wandelschoenen zijn zeker aan te raden. Onderweg komt u paarden en runderen tegen en heeft u een prachtig uitzicht over de uiterwaarden. Eén van de startpunten van de wandelroute is bij Parkeerterrein ‘De Waalkade’ in Tiel. Vanaf hier volgt u traject C: Heerwaarden – Tiel.

Stadswandeling

Gaat u liever voor een korte wandeling waarbij veel te zien is? Dan is een stadwandeling door Tiel aan te raden. Deze wandeling door de historische binnenstad is 3 kilometer en onderweg komt u veel historische hoogtepunten tegen. Ook loopt u een stukje door het Kalverbos in Tiel. U start deze wandelroute bij Waterpoort Tiel op de Havendijk. Vanaf Van der Valk Hotel Tiel is dit 23 minuten lopen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de fiets of de auto naar het centrum te pakken.
Vindt hier de routebeschrijving.

Boswandeling over de Grebbeberg

Houdt u meer van boswandelingen? Ontdek dan de prachtige wandelroutes op de Grebbeberg in Rhenen. Deze wandelroute is iets verder weg, maar u staat hier met de auto binnen 20 minuten en u waant zich bijna in een ander land. U wandelt hier namelijk door een heuvelachtig en bosrijk natuurgebied met prachtige uitzichtpunten. De wandelroute over de Grebbeberg is 4 kilometer lang en u kunt uw auto gemakkelijk parkeren op parkeerplaats Militair Ereveld Grebberg, Grebbeberg 123 in Rhenen.

Bent u uitgewandeld? Rust dat met een voldaan gevoel uit bij ons in het hotel en geniet van een heerlijke maaltijd of een lekkere kop koffie of thee in ons restaurant.