Vier de kerstvakantie Van der Valk Hotel Tiel

en ontdek de betuwe

Welkom in de Betuwe, waar de winterse magie tot leven komt en de kerstvakantie een betoverende tijd is vol gezellige uitjes en activiteiten. Plan je winterse ontsnapping en ontdek de sfeervolle charme van deze regio, met als uitvalsbasis het gastvrije Van der Valk Hotel Tiel.

Trek je handschoenen aan, zet je muts op, en laten we samen de winterse pracht van de Betuwe verkennen!

De Betuwe komt tot leven tijdens de kerstperiode met diverse winter fairs en betoverende kerstmarkten. Struin langs kraampjes vol ambachtelijke lekkernijen, handgemaakte kerstcadeaus en geniet van de feestelijke sfeer. Van de knusse dorpse gezelligheid tot grotere evenementen, er is voor elk wat wils.

Ontdek de adembenemende schoonheid van de Betuwse natuur tijdens winterse wandelingen. Betoverende witte landschappen, met de Betuwe als prachtig decor, creëren het perfecte winterplaatje. Trek je wandelschoenen aan en geniet van de frisse winterlucht terwijl je de betoverende omgeving verkent.

Ontdek de winterse charme van het historische stadscentrum van Tiel, op slechts 2 km afstand. Laat je verwelkomen door diverse winterse winkels, een sfeervolle wekelijkse markt en knusse horecapleinen. Na een dag winterwinkelen geniet je van de laatste zonnestralen op een van de gezellige terrassen, omringd door een winters decor.