Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Escaperoom de Binnenpoort

Locatie

Escaperoom de Binnenpoort

Bij Escape room de Binnenpoort vind je twee spannende escape rooms. Je kunt er gebruik van maken vanaf 2 personen, tot 10 personen. En er zijn zelfs mogelijkheden voor kinderen vanaf 10 jaar! Een super leuk idee voor een kinderfeestje!

Kamer: De Binnenpoort


Je hebt een schuld opgebouwd in de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. Kuylenburg is de enige plek waar jij vrij bent van de schuldeisers en je moet ervoor zorgen dat je de vrijstad Kuylenburg binnenkomt voordat de schuldeisers je te pakken hebben.

Het is 22:00 geweest, de papklok heeft geluid en de poorten zitten dicht. Tom de poortwachter wil je wel helpen, voor 35 gouden muntstukken opent hij de poorten voor je. Los de raadsels en puzzels op en verkrijg de gevraagde muntstukken om Tom de poort te laten openen, maar schiet op de schuldeisers zijn al dichtbij! (Kinderversie: Vanaf 10 jaar – Reguliereversie: Vanaf 14 jaar. Speelbaar met 2-10 spelers)

Kamer: Het moordonderzoek 

Een Amerikaanse maffiafamilie is naar Culemborg gekomen om controle te krijgen op de Betuwse drugshandel. Er speelt zich een hevige strijd af, die wordt uitgevochten met vele autobranden. Afgelopen woensdag liep het verder uit de hand, toen bij het feest van Angelino Mayer schoten werden gelost. Er zijn meerdere doden gevallen en de familie wil weten wie er achter deze liquidatie zit. Kruip jij in de huid van een echte privédetective en help jij de moorden op te lossen? (Vanaf 16 jaar. Speelbaar met 2-6 spelers)

Kijk voor meer informatie op de website