Vier de zomervakantie bij Van der Valk in Tiel

En maak er een zomer van om nooit te vergeten!

De dagen worden steeds langer, de zon krijgt steeds meer kracht en de zomerse jurkjes en korte broeken kunnen uit de kast: het is eindelijk zomer! De lange zomeravonden en het aangename weer doen ons steeds meer verlangen naar buiten. Nederland is prachtig in elk seizoen, maar de zomer heeft toch nét dat beetje extra. Het is de tijd waarin we weer lekker zonder jas naar buiten kunnen en het weer ons uitnodigt om de prachtige natuur te ontdekken!

Een heerlijke zomervakantie bij Van der Valk in Tiel

Uw magische zomer(vakantie) begint bij van der Valk in Tiel. Om de zomer(vakantie) te vieren heeft Van der Valk Hotel Tiel speciale activiteiten en arrangementen. Zwemmen in het heldere water van de Linge, struinen langs de fruitbomen van de Betuwe en de lekkerste kersen scoren of de prachtige omgeving van de Betuwe ontdekken vanaf het water. Geniet van de zomerse kaart in het restaurant of bestel een koud drankje op het terras, neem een verkoelende duik in het zwembad, sluit de dag af met een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant of proef ons speciaal samengestelde .

 

De volgende dag begint u de dag goed met een uitgebreid ontbijt. De perfecte manier om de zomer extra goed te vieren!

Nieuwsgierig geworden naar het zomeraanbod van Van der Valk Hotel Tiel? Ontdek hier de mogelijkheden:

Voor een complete zomervakantie!

Hoog Zomer Arrangement

Dit jaar extra genieten van een prachtige zomer? Dat kan bij Van der Valk Hotel Tiel met het Hoog Zomer Arrangement. Genieten van een mooie fiets- en wandelroute door de natuurrijke omgeving van de Betuwe, ontspannen in de wellness, een culinair diner in het sfeervolle restaurant, een cocktail bestellen op grote hoogte en vervolgens tot rust komen in één van onze sfeervolle kamers.

Heerlijke zomerdeal

3=2 deal

Heeft u ook zin om voordelig een paar nachtjes in de Betuwe te overnachten? Speciaal voor u hebben wij een aantrekkelijk geprijsd arrangement samengesteld. Boek nu een verblijf voor 3 nachten en betaal er slechts 2! Geniet dagelijks van ons uitgebreide ontbijtbuffet, trek uw wandelschoenen aan of pak uw fiets en bewonder de prachtige natuur van de Betuwe.

De Betuwe beleeft u fietsend

Fiets Arrangement

Wist u dat de Betuwe één van de mooiste gebieden van Nederland is? Van fruitboomgaarden, die in het vroege voorjaar vol met bloesem zitten, grote rivieren, groene weilanden, dijkjes en pittoreske dorpjes. De Betuwe heeft het allemaal en er is genoeg te ontdekken voor een verblijf van één, twee of drie nachten! Ideaal om uw zomer dit jaar extra bijzonder te maken.

Tips voor de zomervakantie

Een heerlijk zonnetje, kleurrijke bloemen en lange zomeravonden nodigen uit om naar buiten te gaan. De zomer is het ideale seizoen om weer lekker er op uit te gaan. En wat is er lekkerder dan genieten van een heerlijke zomerse dag en daarna helemaal tot rust komen bij Van der Valk. Wij zetten een aantal tips voor de zomervakantie voor u op een rijtje:

Nog meer zomertips vindt u hier.

Wist u dat De Linge met 108 kilometer de langste rivier van Nederland is? Naast de indrukwekkende lengte is de omgeving van de Linge prachtig. De rivier wordt daarom niet voor niets vaak gebruikt door kanoërs en andere boten. Al varend kunt u optimaal genieten van de prachtige watervogels, de groene oevers, honderden fruitbomen en monumentale huizen. Bij De Linge Recreatie huurt u makkelijk verschillende boten of kano's voor een dagje op het water.

Aan de rand van het Betuwse dorp Beesd vindt u Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt, een prachtig familielandgoed van ruim 900 hectare met akkers, weilanden, bossen, lanen en grienden. Ideaal voor een mooie zomerwandeling, een afkoelende duik in de rivier of een heerlijke lunch of diner in de natuur. 

Deze zomer extra genieten van fleurige bloemen en het zomerse weer? Dat doet u bij Pluktuin IJzendoorn; een prachtige tuin vol met fleurige bloemen, bomen, heesters, vaste planten, grassen, fruit en groentes. Nog leuker is misschien wel dat in de zomer de prachtige zomerbloeiers geplukt mogen worden.