activiteiten bij Van der Valk Hotel Tiel

Ontdek onze omgeving

Verken de Betuwse bloesempracht te voet en ontdek de natuurlijke schoonheid van de regio. Wandel langs rustige paden omringd door kleurrijke boomgaarden en geniet van het serene landschap dat de Betuwe kenmerkt

Ontdek de Betuwe op twee wielen! Huur een gewone fiets of e-bike bij Hotel Tiel en verken de prachtige omgeving. Geniet van de routes langs de rivieren en pittoreske dorpjes, en laat u betoveren door de schoonheid die de Betuwe te bieden heeft.

Verken de veelzijdige activiteiten en uitjes in Tiel en omstreken. Ontdek lokale markten en bijzondere ervaringen zoals EVM19 en wandelen met alpaca's.

Spelend ontdekken

Leuk voor kinderen

Op zoek naar familieavontuur? Verken Ouwehands Dierenpark en andere leuke attracties dichtbij Tiel. Plezier en ontdekkingen wachten om elke hoek!

De centrale ligging van Tiel

Winkelen

Ontdek het winkelplezier in Tiel en omgeving, waar het station vlakbij ligt. Met snelle verbindingen naar steden als Arnhem, Nijmegen, Den Bosch en Utrecht, biedt Tiel niet alleen een gevarieerd winkelaanbod, maar ook de mogelijkheid om snel andere bruisende steden te verkennen!

Natuur in de Betuwe

Fruitboomgaarden & Bloesem

Ontdek de schilderachtige Betuwe tijdens uw verblijf bij Van der Valk Hotel Tiel, omringd door betoverende fruitboomgaarden. Rivierenland, bekend als de fruittuin van Nederland, biedt in het voorjaar een indrukwekkend tafereel met bloeiende bloesems door het hele gebied.

Kom naar Van der Valk Hotel Tiel voor de ultieme foute party! Op zaterdag 2 november kun je genieten van Q-music the Party, waar de DJ's je meenemen op een reis langs alle foute hits. Dans de hele avond op de leukste nummers en laat je guilty pleasures de vrije loop. Mis dit feest niet en koop snel je tickets!