Evenementen bij Van der Valk Hotel Tiel

Evenementenbureau Valk Events

Voor de ontwikkeling en organisatie van energieke congressen, (inter-) actieve incentives, gezellige hotelfeesten en business festivals werken wij samen met ValkEvents. ValkEvents is de verbindende factor tussen u, de locatie en de gasten voor zakelijke events en incentives. Door de jarenlange ervaring in het bedenken, organiseren en uitvoeren van (bedrijfs)evenementen weet ValkEvents als geen ander hoe ze een (bedrijfs)feest of incentive moeten organiseren. ValkEvents is de ondersteunende factor in het organiseren van uw event. Daarom denkt het enthousiaste en ervaren team graag met u mee om uw (bedrijfs)evenement compleet naar uw wens samen te stellen.

Meer informatie vindt u op: www.valkevents.com

Evenementenlocatie EVM19

EVM19 is een gevarieerde locatie voor uw (bedrijfs)evenement of incentive. EVM19 is een veelzijdige evenementenlocatie op het Eiland van Maurik. Met een breed scala aan mogelijkheden is EVM19 de ideale locatie voor bedrijfsevenementen, van besloten feesten vanaf 25 personen tot aan grotere (bedrijfs)festivals tot 5.000 personen; bij EVM19 is iedereen welkom. Door de verschillende locaties en activiteiten van EVM19 is er atlijd wel een geschikte locatie te vinden.


Meer informatie vindt u op: www.eilandvanmaurik19.nl

Organisatiebureau Rib Events

Voor uitjes in het teken van adrenaline, competitie, fun, snelheid, hospitality en service werken wij samen met Rib Events. Bij Rib Events staat alles in het teken van water & snelheid. Met een vloot van 13 identieke RIBs en een professionele crew van 35 schippers bent u bij Rib Events aan het juiste adres voor een avontuurlijk teamuitje of incentive.

Meer inforamtie vindt u op: www.ribevents.com