MEETINGS & EVENTS

Meetingcentrum Tiel

Direct naast de A15, vindt u het prachtige Van der Valk Hotel Tiel! Het hotel beschikt over 17 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot 2.000 personen. Daarnaast telt Van der Valk Hotel Tiel ruim 180 hotelkamers waardoor het hotel de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten is. Daarnaast zijn de zalen ook goed bruikbaar voor borrels, beurzen of een uitvaart

U bent van harte welkom voor al uw zakelijke en privébijeenkomsten in Van der Valk Hotel Tiel. Wij bieden ruim 600 verharde parkeerplaatsen, kosteloos voor gasten van het hotel, restaurant, en vergaderruimtes. Voor informatie over beschikbare visuele en audio materialen, neem contact op met ons salesteam via 0344-881100 of sales@tiel.valk.com.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor op maat gemaakte evenementen. Wij specialiseren ons in energieke congressen, interactieve incentives, gezellige hotelfeesten en zakelijke festivals. Onze feestopstelling biedt ruimte aan maximaal 2000 gasten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een onvergetelijke ervaring.

Trouwen

Vier de liefde

Trouwen bij Hotel Tiel

Uw droomhuwelijk verdient een droomlocatie, en dat is precies wat u kan vinden bij Van der Valk Hotel Tiel. Onze prachtige locatie is de ideale plek om de mooiste dag van je leven te vieren, omringd door luxe, gastvrijheid en een vleugje romantiek. Graag plannen wij een vrijblijvend gesprek met u in om de mogelijkheden te bespreken

Buffetten

ETEN EN DRINKEN

Dineren

Voor onze zakelijke gasten hebben we een uitgebreide selectie buffetopties te bieden die aansluiten bij verschillende behoeften en voorkeuren.Van traditionele Hollandse stamppotten tot verfijnde Valk Exclusive Live & Cooking-ervaringen, ons aanbod omvat in totaal maar liefst 14 buffetten, elk met hun eigen unieke smaken en gerechten. Bovendien staan we altijd open voor uitbreidingsmogelijkheden, zodat we voor elk evenement een passend buffet kunnen samenstellen dat aansluit bij de specifieke wensen en thema's van onze gasten. 

Hybride events

Hybride

Hybride events

Een duurzaam en efficiënt alternatief voor vergaderen. Met dit nieuwe vergader- en congresconcept worden zelfs de grootste congressen en events weer mogelijk! Mocht u op dit moment niet in de gelegenheid zijn om onze meeting & event locatie te bezoeken. Leun dan heerlijk achterover en laat u inspireren vanaf uw eigen locatie door gebruik te maken van onze online locatietour. Daarnaast biedt het hotel diverse mogelijkheden met betrekking tot 'video conferencing'.