MEETINGS & EVENTS

Meetingcentrum Tiel

Direct naast de A15, vindt u het prachtige Van der Valk Hotel Tiel! Het hotel beschikt over 17 multifunctionele zalen beschikbaar voor 2 tot 2.000 personen. Daarnaast telt Van der Valk Hotel Tiel ruim 180 hotelkamers waardoor het hotel de perfecte locatie voor al uw bijeenkomsten is. Daarnaast zijn de zalen ook goed bruikbaar voor borrels, beurzen of een uitvaart

Voor alle bijeenkomsten, zowel zakelijk als privé bent u van harte welkom in Van der Valk Hotel Tiel. Op een veilige en vertrouwde manier zijn bijeenkomsten mogelijk. Van der Valk Hotel Tiel beschikt over ruim 600 verharde parkeerplaatsen. Voor gasten van het hotel, restaurant of de vergaderruimtes is het parkeren kosteloos. Neem contact op met ons salesteam op 0344 – 62 20 20 of sales@tiel.valk.com voor meer informatie.

Voor de ontwikkeling en organisatie van energieke congressen, (inter-) actieve incentives, gezellige hotelfeesten en business festivals.

Hybride events

Hybride

Hybride events

Een duurzaam en efficiënt alternatief voor vergaderen. Met dit nieuwe vergader- en congresconcept worden zelfs de grootste congressen en events weer mogelijk! Mocht u op dit moment niet in de gelegenheid zijn om onze meeting & event locatie te bezoeken. Leun dan heerlijk achterover en laat u inspireren vanaf uw eigen locatie door gebruik te maken van onze online locatietour. Daarnaast biedt het hotel diverse mogelijkheden met betrekking tot 'video conferencing'. 

Dineren restaurant/zaal

Diner

Dineren restaurant/zaal

Wilt u heerlijk komen dineren? Dit is mogelijk in onze sfeervolle restaurants en zalen. Wij hebben een heerlijk banqueting menu beschikbaar. Natuurlijk kunnen we ook een menu voor u samenstellen geheel naar uw wens. Indien u met een groot aantal personen komt dineren, stellen wij een aangepast menu ter beschikking.