JA IK WIL...

Uw bruiloft vieren bij Van der Valk Hotel Tiel

Wanneer u en uw partner elkaar het ja-woord geven, willen jullie dit uiteraard doen op een mooie locatie die aan al jullie wensen voldoet. Van der Valk Hotel Tiel is een trouwlocatie met zeer diverse mogelijkheden. Van een prachtige ceremonie tot een geheel verzorgde receptie en van een smaakvol diner tot een sfeervol feest. Bij Van der Valk Hotel Tiel kan het allemaal. Binnen ons hotel bevinden zich meerdere zalen, verschillende bars en een restaurant. Of jullie het feest met 25 of 2.000 genodigden wil vieren, er is altijd een locatie beschikbaar die zich perfect leent voor uw trouwplannen.

Mede door de centrale ligging aan de snelweg A15 is het hotel een fijne locatie voor de bruiloft. Waar uw gasten ook vandaan komen, Tiel is voor nagenoeg iedereen gemakkelijk te bereiken per auto en zelfs met het openbaar vervoer. Ook heeft Van der Valk Tiel een ruime parkeerplaats waar iedereen zijn auto gratis kan parkeren.

Zalen

Binnen het hotel bevinden zich meerdere zalen met wisselende afmetingen en mogelijkheden. Deze zalen zijn zeer geschikt voor trouwceremonies, hoe groot uw gezelschap ook is. Aan de hand van de wensen van u en uw partner, denken we met jullie mee over welke zaal het meest aansluit bij wat jullie zoeken.

Rijnplein

Op de begane grond van ons hotel bevindt zich de sfeervolle Rijnplein. Deze ruimte heeft de sferen van een gezellig bruin café en een dorpsplein met verschillende tafelsopstellingen en comfortabele intieme zithoekjes. Ook is er ruimte voor meerdere statafels in deze ruime bar.

SIXX Skybar

Willen jullie de bruiloft naar een hoger niveau tillen? Overweeg dan om het te vieren in onze Skybar met een magisch uitzicht over de omgeving van Tiel. Dat is nog niet alles. De ruimte is ook erg chique ingericht.

Overnachten

Mochten jullie en/of jullie gasten graag willen blijven overnachten na de bruiloft, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Van der Valk Hotel Tiel heeft meer dan genoeg hotelkamers en luxe suites om al jullie gasten te laten overnachten.

Bekijk onze arrangementen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Contact

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw huwelijksdag en zorgen ervoor dat deze bijzondere dag voor u en uw gasten onvergetelijk wordt.

Helemaal zorgeloos uw bruiloft beleven zonder zelf alles te moeten regelen? Wij werken samen met de beste weddingplanners en leveranciers. Samen zorgen we ervoor dat uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd wordt, zodat u onbezorgd kunt genieten.

Bel onze salesafdeling op 0344-622020 of vraag direct en offerte aan.