ja ik wil

Vier de liefde bij Van der Valk Hotel Tiel

Uw perfecte trouwlocatie in Tiel - Van der Valk Hotel Tiel

Op de dag dat u en uw partner elkaar het jawoord geven, verdient u een locatie die aan al uw wensen voldoet. Van der Valk Hotel Tiel is dé officiële trouwlocatie die een scala aan mogelijkheden biedt voor de bruiloft van uw dromen.

Uw droomdag, onze locatie

Of het nu gaat om een prachtige ceremonie, een volledig verzorgde receptie, een smaakvol diner of een sfeervol feest, Van der Valk Hotel Tiel heeft alles in huis om uw trouwdag onvergetelijk te maken. Ons hotel beschikt over meerdere zalen, verschillende bars en een restaurant. Of u nu kiest voor een intieme bijeenkomst met 25 gasten of een groots feest met 2.000 genodigden, wij hebben altijd de perfecte locatie om aan uw trouwplannen te voldoen.

Bereikbaarheid

Dankzij onze centrale ligging in de Betuwe en de nabijheid van de snelweg A15 is Van der Valk Hotel Tiel de ideale locatie voor uw bruiloft. Of uw gasten nu van ver of dichtbij komen, Tiel is voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Bovendien bieden wij een ruime, gratis parkeergelegenheid voor u en uw gasten.

Wij nodigen u van harte uit om een vrijblijvend gesprek in te plannen, waarin we samen met u de mogelijkheden kunnen verkennen en uw trouwplannen tot in de puntjes kunnen verzorgen. Uw droomdag staat centraal, en wij kijken ernaar uit om met u te spreken over hoe we samen uw bruiloft onvergetelijk kunnen maken. Neem vandaag nog contact met ons op om de eerste stap te zetten naar een betoverende trouwdag bij Van der Valk Hotel Tiel.

Download de  zodat u alvast een kijkje kunt nemen.

MEER INFORMATIE

Binnen het hotel bevinden zich meerdere zalen met verschillende afmetingen en mogelijkheden. Deze zalen zijn zeer geschikt voor trouwceremonies, ongeacht de grootte van uw gezelschap. Wij denken graag met u en uw partner mee om de zaal te kiezen die het beste aansluit bij jullie wensen

Als u en/of uw gasten graag na de bruiloft willen blijven overnachten, is dat uiteraard geen enkel probleem. Van der Valk Hotel Tiel beschikt over 173 kamers en 11 luxe suites. De gasten kunnen de volgende dag ontspannen in ons hotel en genieten van een uitgebreid ontbijt

Na de prachtige ceremonie is het tijd om samen met jullie dierbaren te genieten van een culinair festijn, speciaal voor jullie samengesteld door onze getalenteerde chef-koks. Bij Hotel Van der Valk Tiel bieden we een scala aan mogelijkheden, waaronder een 3-gangen diner en diverse smakelijke buffetten. Laat ons de smaak en de sfeer van jullie bruiloft tot in de perfectie verzorgen

Bij Van der Valk Hotel Tiel gaan we verder dan het vieren van de ceremonie; we creëren een complete ervaring voor jullie trouwdag. Onze prachtige zalen vormen niet alleen het decor voor de huwelijksceremonie, maar transformeren zich 's avonds tot een bruisende feestlocatie. Onze professionele service zorgt ervoor dat het feest soepel verloopt, zodat jullie en jullie gasten onbezorgd kunnen genieten.

Bij Van der Valk Hotel Tiel maken we trouwen speciaal. Ontdek onze veelzijdige trouwarrangementen en laat ons helpen om jullie droombruiloft werkelijkheid te maken. Onze flexibele opties passen bij elke wens en budget.

Wij streven ernaar om samen met u de perfecte bruiloft te organiseren. Ons ervaren salesteam staat klaar om alle mogelijke opties met u te bespreken. Bovendien werken we samen met www.opentoptrouwlocatieroute.nl, waar u ook vrijblijvend een afspraak kunt maken. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw trouwdag onvergetelijk te maken.