Faciliteiten

Van der Valk Carwellness

Direct naast het hotel hebben wij een uitgebreide carwash. Van der Valk Carwellness Tiel biedt een uniek nieuw concept voor totale autoreiniging! Wilt u uw auto schoon tijdens uw verblijf kijk dan eens bij onze VIP-behandeling.

Wasstraat
Onze volautomatische wasstraat is maar liefst 45 meter lang en daar beleefd u pas het echte wasverschil. Met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen reinigen wij handmatig en onder hoge druk uw auto. Deze middelen worden door onze vakkundige medewerkers aangebracht en de kettingwasstraat zorgt voor de rest. U hoeft niets te doen. U blijft gewoon zitten en uw auto rolt soepel, schoon en droog onze wasstraat uit. 

Carcleaning
Onze professionele carcleanafdeling behandelt het in- en exterieur van uw auto. De allernieuwste poetstechnieken worden hierbij ingezet waarbij wij garanderen dat elke vorm van cleaning door ons wordt uitgevoerd. Wij passen speciale behandelmethodes toe om het lak, de ramen, velgen en de materialen van het interieur langdurig te beschermen.

VIP-behandeling
Beleef een VIP-behandeling, een unieke combinatie van professionele carcleaning en een volledig automatische wasstraat. Met het VIP-verwenpakket ontvangt uw auto het meest uitgebreide wasprogramma en een uiterst effectieve interieurbehandeling. Bent u het wachten in onze relaxruimte beu? Kom kijken hoe onze medewerkers uw auto met een echte VIP-behandeling aan het verwennen zijn.

Openingstijden 
Maandag t/m vrijdag: 08:00-20:00 uur
Zaterdag: 08:00-18:00 uur
Zondag: 09:00 - 17:00 uur*
Op zondag is alleen de wasstraat geopend.

Meer weten? Kijk snel op de website