vaderdag

vier vaderdag bij van der valk hotel tiel

Op zondag 16 juni 2024 is het tijd om onze vaders, opa's en andere belangrijke vaderfiguren in het zonnetje te zetten.

Trakteer uw geliefde vader op een onvergetelijke Vaderdag in Van der Valk Hotel Tiel. Geniet samen van een uitgebreide Vaderdagbrunch, een heerlijk diner in ons restaurant of ontspan samen met een drankje in de SIXX Skybar. En waarom niet samen de Betuwe verkennen? In deze tijd van het jaar is de Betuwe op zijn mooist, vol in bloei. Huur samen een aantal fietsen en ga op verkenning. Bij terugkomst in het hotel kunt u hier nog heerlijk nagenieten. Maak van Vaderdag een bijzondere dag.

Bekijk hieronder onze tips. 

Zondag 16 juni

Vaderdagsbrunch

Vier Vaderdag met een uitgebreide en luxe brunch bij Van der Valk Hotel Tiel. 
Laat u verrassen door een smakelijke selectie lekkernijen, van zoet tot hartig. Geniet van versgebakken broodjes, verfijnde vleeswaren, kaasplanken, ambachtelijke jam en nog veel meer. Ontspan en laat ons voor u zorgen deze zondag. Reserveer een tafel voor het hele gezin in ons hotel.

Een weekend verblijven

Overnachten bij Hotel Tiel

Op zoek naar een bijzonder Vaderdagcadeau? Geef een overnachting bij Van der Valk cadeau! Verwen je vader met een verblijf in een van onze prachtige kamers, suites of blijf voordeling langer en boek met een voordelig arrangement. Je kan de overnachtingen uitbreiden met een heerlijk diner, roomservice en je hebt toegang tot onze wellness. Dit wordt een onvergetelijke ervaring waarmee je je vader echt in het zonnetje zet!

Verras je vader met een heerlijk à la carte diner in ons restaurant. Geniet van een verscheidenheid aan gerechten, van onze klassieke Van der Valk favorieten tot seizoensspecialiteiten zoals verrukkelijke asperges. Kom samen met het hele gezin en geniet van een heerlijke avond uit. Bij mooi weer kunnen jullie ook ontspannen op ons terras, en voor de kleintjes is er onze kidscorner waar ze zich uitstekend kunnen vermaken.

huur (e) bikes bij van der valk

en verken de prachtige Betuwe

Willen jullie samen de natuur verkennen en genieten van het prachtige landschap van de Betuwe? Bij Van der Valk Hotel Tiel bieden we fietsen en e-bikes te huur aan. We hebben ook lunchpakketten voor onderweg en diverse routes om uit te kiezen. Maak van Vaderdag een heerlijke dag uit!