Borrelen?

Na uw vergadering lekker borrelen? Dat is mogelijk in een van onze splinternieuwe bars. Deze zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Daarnaast is Van der Valk Hotel Tiel de ideale locatie voor feesten en partijen. U kunt met een klein en groot gezelschap bij ons terecht voor uw verjaardag, bruiloft of een andere feestelijke ontmoeting.

Netwerk borrel

Heeft u iets te vieren met vrienden, familie of collega's? Zoekt u een mooie ruimte voor een receptie of afscheid van een collega? Of wilt u wellicht een netwerkborrel organiseren?
Vraag dan naar de  mogelijkheden in ons hotel.Wij bieden diverse mogelijkheden om uw receptie of borrel tot een succes te maken.

Besluit u naar uw borrel te blijven dineren? Of wilt u naar uw vergadering gebruik maken van een heerlijk diner in ons restaurant? Onderaan de pagina vindt u meer informatie over ons diner en over onze buffetten.

Uw wensen bespreken?

Graag staan wij u te woord, zowel telefonisch als in een persoonlijke afspraak. Wij geven u graag een rondleiding door het hotel en bespreken graag al uw wensen.

U kunt een afspraak maken door te e-mailen naar sales@tiel.valk.com of u kunt ons telefonisch benaderen via 0344-881100.

Vraag vrijblijvende offerte aan