Faciliteiten

Zwembad Van der Valk Aqua Vita

Van der Valk Aqua Vita is een semi-openbaar zwembad en is geopend ma t/m vr van 07:00 tot 09:00 & van 20:00 tot 23:00 en in het weekend van 07:00 tot 23:00. Voor inzicht in ruimere openingstijden en voor deelname aan de aquafitness lessen (gratis voor hotelgasten) klikt u hier.

Van der Valk Aqua Vita biedt u een breed aanbod aan ontspannings- en bewegingsactiviteiten in en rondom het water. Het zwembad wordt verwarmd tot boven de 30 graden, beschikt over een sauna en is gratis toegankelijk voor onze zwemabonnees en de hotelgasten van Van der Valk Hotel Tiel. Daarnaast is een combinatieabonnement mogelijk met Fitnessclub Nederland. Onze abonnees en hotelgasten kunnen op selectieve uren onbeperkt gebruik maken van het zwembad, de sauna en de aquafitness lessen. De zwemlessen in ons zwembad worden verzorgd door zwemschool Spetterclub Tiel. Graag heten we u van harte welkom in zwembad Van der Valk Aqua Vita in Tiel!

Hotelgasten kunnen een pasje halen bij de receptie voor de toegang van het zwembad. Voor meer informatie over het zwembad klik hier.

Sauna

Tijdens de openingsuren van ons zwembad kunt u gebruik maken van de sauna. Gelieve er rekening mee te houden dat de opwarmtijd van de sauna minimaal 30 minuten bedraagt. In de sauna is het dragen van badkleding verplicht.