Feestarrangementen

BETUWE BORREL

(vanaf 10 personen)

Gezellig met collega's of vrienden borrelen onder het genot van heerlijke hapjes? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De arrangementen zijn beschikbaar vanaf 10 personen.

Koude en warme bites
Nootjes op tafel, assortiment van olijven, jong belegen- en oude kaas met grove mosterd, wraps gevuld met roomkaas en gerookte zalm, chorizo en fuet worstjes en gemengd assortiment warm bittergarnituur. Wij serveren 3 hapjes per persoon per uur.

Drankenarrangement
Onbeperkt dranken uit het binnenlands assortiment. Dit assortiment omvat huiswijnen, bier van het vat, frisdranken, port, sherry, vermouth, Hollandse likeuren en jenevers. Het drankarrangement wordt per uur en per persoon berekend en is mogelijk vanaf minimaal 1 uur.

Prijzen
Betuwe borrel (2 uur): €25,50 p.p.
Betuwe borrel (3 uur): €32,50 p.p.
Betuwe borrel (4 uur): €42,00 p.p.
Betuwe borrel (5 uur): €46,50 p.p

Wilt u graag een ontvangst met koffie, thee en petit fours toevoegen? Ook dit is mogelijk voor €4,75 p.p. en ook beschikbaar met uw bedrijfslogo.

Buitenlands gedistilleerd
Voor een meerprijs van €3,25 p.p. kunt u het arrangement uitbreiden en schenken wij ons huisassortiment buitenlandse likeuren en gedistilleerde dranken.

1-uurs borrelarrangement
(Vanaf 10 personen)
Voor slechts €12,95 per persoon bieden wij onbeperkt dranken uit het binnenlands assortiment met daarbij nootjes op tafel. Twee rondes bittergarnituur toevoegen? Dit kan voor € 2,- per persoon.

SIXX BORREL

(vanaf 20 personen)

Op de 16e etage van Van der Valk Hotel Tiel bevindt zich SIXX Skybar, een exclusieve locatie met een 360 graden panoramisch uitzicht over de hele regio. Bewonder en ervaar het fenomenale uitzicht van SIXX Skybar. Geniet van de lekkerste cocktails, echte klassiekers en culinaire bites die met passie worden bereid. Vanaf ons terras heeft u uitzicht op de hele omgeving.

Koude en warme bites
Ontvangst met een glas bubbels, serranoham geserveerd met brood en olijfolie, nacho's met verse guacamole en crème fraîche, kaasassortiment van drie soorten Franse kazen met kletsenbrood en appelstroop, ambachtelijke bitterballen volgens traditioneel recept of assortiment van onze exclusieve SIXX-sushi. Wij serveren 3 hapjes per persoon, per uur.

Drankenarrangement

Onbeperkt dranken uit het SIXX binnenlands assortiment. Dit assortiment omvat huiswijnen, bier van het vat (Swinckels), frisdranken, port, sherry, vermouth, Hollandse likeuren en Hollandse gedistilleerde dranken. De SIXX borrel betaalt u per uur per persoon.

Prijzen

SIXX-borrel (2 uur): € 34,00 p.p.
SIXX-borrel (3 uur): € 43,00 p.p.
SIXX-borrel (4 uur): € 50,50 p.p.
SIXX-borrel (5 uur): € 56,50 p.p.

Buitenlands gedistilleerd
Voor een meerprijs van €3,25 p.p.kunt u het arrangement uitbreiden en schenken wij ons huisassortiment buitenlandse likeuren en gedistilleerde dranken.