genieten bij van der valk

vier de feestdagen met uw collega's

Wilt u de feestdagen vieren met uw collega's en zakelijke partners? Van der Valk Hotel Tiel biedt de perfecte locatie en arrangementen voor zakelijke kerstvieringen. Of het nu gaat om teambuilding, netwerken of gewoon ontspannen en genieten van goed eten en drinken, bij Van der Valk Tiel bent u aan het juiste adres voor zakelijke kerstvieringen. Laat ons uw evenement tot in de puntjes verzorgen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van een onvergetelijke kerstervaring. Download onze  of bekijk hier onder de mogelijkheden. 

Reserveren kan via het telefoonnummer 0344 - 6220 020 of via sales@tiel.valk.com

 

0 tot 15 personen

Feestelijk kerstmenu

Wilt u uw kerstbijeenkomst of het einde van het jaar feestelijk afsluiten? In ons restaurant bieden we de mogelijkheid voor groepen tot 15 personen om te genieten van ons kerstdiner met drie of vier gangen. Onze getalenteerde chefs hebben dit menu samengesteld met de heerlijkste kerstgerechten.

Voor de feestdagen presenteren we een feestelijk keuzemenu voor groepen van 15 tot 25 personen. Geniet van een heerlijk vast drie- of viergangenkerstmenu.

Prijzen:

3-gangen menu: € 49,50 per persoon
4-gangen menu: € 54,50 per persoon


Maak uw diner extra speciaal met optionele toevoegingen, waaronder amuses, friandises bij de koffie en thee of een bijpassend wijnarrangement. 

25 personen en meer

Valk Deluxe kerstbuffet

Bij ons geniet u van een luxueus kerstbuffet. We serveren heerlijke soepen, verfijnde salades en een uitgebreide selectie vis-, vlees- en vegetarische gerechten. 

Bij ontvangst verwelkomen we u met een feestelijk glas bubbels. Tijdens het buffet kunt u 2 uur onbeperkt genieten van koffie, thee, bier, wijn en frisdrank.

Prijzen:

€ 62,50 per persoon

Voor groepen vanaf 50 personen regelen we een aparte ruimte, tegen een extra zaalhuur van € 600,-.

Vanaf 10 personen

Luxe kerstborrel

Wilt u helemaal in de kerstsfeer borrelen terwijl u geniet van heerlijke en feestelijke hapjes? Bij ons bent u aan het juiste adres. Onze kerstborrel-arrangementen zijn beschikbaar voor groepen vanaf 10 personen en omvatten een scala aan warme en koude hapjes, samen met een drankenarrangement.

Download onze brochure voor de uitgebreide prijzenlijst. Laat ons uw kerstborrel tot in de puntjes verzorgen, zodat u en uw gasten onbezorgd kunnen genieten van deze feestelijke gelegenheid. Reserveer nu voor een onvergetelijke kerstborrel.