Eten met kinderen bij Van der Valk Hotel Tiel

Het ideale familierestaurant

Welkom bij Van der Valk Hotel Tiel, de ideale bestemming voor een heerlijke eetervaring met het hele gezin. Elke dag staat ons enthousiaste team weer voor u klaar met de lekkerste gerechten, maar ook aan de jongste bezoekers wordt gedacht. Bij Van der Valk Hotel Tiel doen we er namelijk alles aan om de kinderen te vermaken. Zo kunnen de kinderen zich uitleven in de speciale kinderhoek van ons restaurant, meedoen met de spannende Timo Toekan kleurplatenwedstrijd of heerlijke gerechten bestellen van ons Wereldeters menu. Tot snel!

Reis de wereld over: de speciale kinderkaart

In het restaurant van Van der Valk Hotel Tiel zijn kinderen van harte welkom! Speciaal voor onze jongste eters hebben we een heerlijk kindermenu samengesteld. Samen met Timo Toekan gaan de kinderen op reis over de hele wereld. Wat dachten ze van een reis naar China met een heerlijk wokgerecht met noodles en kroepoek? Een trip naar Australië met een echte Australische barbecue met een vlees spiesje en frietjes? Of een typische Amerikaanse hamburger, een Italiaanse pizza of een lekkere kroket, kaassoufflé, frikandel of kipnuggets? Natuurlijk allemaal met een lekkere kop soep als voorgerecht en een kinderijsje na. Eetsmakelijk!

Lunch, brunch of diner met kinderen; een maaltijd vol vermaak

Naast een heerlijke kinderkaart, is er in en rondom het restaurant vanalles te doen voor de kinderen. De speciale Timo Toekan kaart is bijvoorbeeld verpakt in een leuk doe-boekje vol met leuke kleurplaten, puzzels en weetjes over de verschillende landen voor de kinderen. Maar dat is nog niet alles. Natuurlijk is er ook iets leuks te winnen. In het Timo Toekanboekje staat ook een kleurplaat. Kleuren de kinderen de kleurplaat het mooist in? Dan maken ze ook nog eens kans op leuke Timo Toekan prijzen. Fingers crossed!

Restaurant met speelhoek

Direct naast ons familierestaurant ligt de kinderspeelhoek. Een plek waar de kinderen zich uit kunnen leven, rustig kunnen kleuren, een film kunnen kijken en samen met de andere kinderen kunnen spelen terwijl de ouders rustig kunnen genieten van een culinair ontbijt, brunch, lunch of diner in ons familierestaurant. Een groot voordeel is dat onze speelhoek een aparte ruimte is vlakbij het restaurant. Zo kunnen de ouders ongestoord genieten en stiekem toch een oogje in het zijl houden terwijl de kinderen vriendjes en vriendinnetjes maken in de speelhoek.

Reserveren een diner met kinderen

Wilt u een tafel reserveren voor een ontbijt, brunch, lunch of diner met kinderen? Reserveer dan een tafel in ons restaurant. Met een aparte speelhoek, speciale kinderkaart en kleurwedstrijd is ons restaurant een ideaal familierestaurant. We kijken ernaar uit om u samen met de kinderen binnenkort te verwelkomen voor een heerlijke maaltijd in ons restaurant.

Reserveer uw tafel