Uiteten in Tiel

Uiteten in Tiel  

Wij heten u van harte welkom bij het restaurant van Van der Valk Tiel. 

Als je sfeervol en fijn uiteten wilt in Tiel ben je bij Hotel Van der Valk Tiel aan het juiste adres. We hebben een uitgebreide menu kaart met nationale en internationale gerechten, Van der Valk klassiekers en seizoensgerechten. Daarnaast bieden we altijd een samengesteld 3-gangen menu aan voor een vaste prijs. Speciale (dieet) wensen? Geef het aan ons door, de chef kok houdt er graag rekening mee. 

Reseveer hier alvast een tafel. 

Locatie 

 

Het restaurant kunt u vinden op de tweede verdieping in het hotel. U moet langs de receptie, de trap op en dan loopt  u zo tegen ons restaurant aan. 

Het restaurant ligt aan de rand van Tiel en is makkelijk bereikbaar met de auto. De snelweg de A15 loopt naast het Hotel en bij het Hotel hebben we 600 parkeerplaatsen, deze zijn voor de gasten gratis te gebruiken.

In het Hotel zijn er verschillende faciliteiten om de avond gezellig af te sluiten. U kunt uiteraard bij ons  blijven voor een drankje, zowel in het restaurant als bijvoorbeeld in de SIXX Skybar. Hier serveren wij de beste cocktails en heeft u uitzicht over Tiel, op zo'n 53 meter hoogte. Als u na het eten liever wat meer amusement heeft kunt u en gokje gaan wagen bij ons in het Gran Casino. Liever toch het centrum in? Deze bevindt zich op 2 km afstand en is makkelijk bereikbaar.