Eten & Drinken

Live Cooking zondagsbrunch voor de hele familie!

Elke zondag kunt u bij Van der Valk Hotel Tiel met vrienden of familie culinair komen genieten van onze bijzondere Live Cooking zondagsbrunch. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs!

Vanaf 11:30 uur wordt u ontvangen met een feestelijk glas bubbels. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm en koud buffet, waarbij sommige gerechten live voor u bereid worden door onze koks. De brunch wordt afgesloten met een grand dessert om van te smullen en om 14:30 uur zal de brunch tot een einde komen.

*Gedurende de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder       € 24,50 p.p.
65-plus                                                 € 22,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                         € 12,25 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar                              gratis

Laat u verrassen door het unieke karakter van onze Live Cooking zondagsbrunch!

Tijdens de volgende dagen hanteren wij andere prijzen 
Zaterdag 1 december Sinterklaas Live Cooking diner
Zondag 2 december Sinterklaas Live Cooking brunch
Zondag 23 december Pre Live Cooking kerstbrunch en diner
Dinsdag 25 & woensdag 26 december Kerst brunch en diner
Maandag 31 december New Years Eve diner
Informatie over deze dagen vindt u op onze website

Reserveren

Reserveer nu uw tafel voor november
Zondag 4 november
Zondag 11 november
Zondag 18 november
Zondag 25 november

Nadat u uw tafel heeft geboekt en betaald, ontvangt u van ons een mail met uw tickets. Print deze tickets uit en neem deze mee.

Wilt u gebruik maken van de Jarige Job actie of een andere actie, reserveer dan uw tafel via +31 344 62 20 20 of via onderstaande button. Online reserveren voor dezelfde dag? Doe dit voor 10.00 uur. Tafel reserveren