Eten & Drinken

Live Cooking Paasdiner

Op eerste en tweede Paasdag serveren wij een heerlijk uitgebreid Live Cooking Paasdiner. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs!

Het diner
Het Live Cookingdiner bestaat uit diverse warme en koude gerechten en een aantal gerechten worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

Ook serveren wij luxe salades en verse groenten. Daarnaast is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Tot slot kunt u genieten van een spectaculair dessertbuffet!

*Tijdens het diner zijn koffie, espresso, cappuccino, thee, bier, wijn en fris inclusief.

Kinderen
Voor de kids toveren wij de begane grond om tot kids playground. Hier kunnen ze hun energie kwijt op verschillende springkussens, dansen in de mini-disco, geschminkt worden, eieren schilderen en cupcakes versieren. Ook aan de grote kids is gedacht, die kunnen lekker tafelvoetballen of ping pongen. 

Eerste en tweede paasdag van 17:00 - 19:30 uur

Prijzen
Volwassenen:                                € 38,50 p.p.
Kinderen 4 t/m 12 jaar:                  € 19,25 p.p.
Kinderen tot 3 jaar:                        Gratis

Voor beide paasdagen is het Live Cooking Paasdiner volgeboekt. Informeer voor een tafel in ons à la carte restaurant via (0344) 62 20 20.

Reserveren
Reserveer een tafel of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer +31 (0)344 62 20 20 of stuur een mail naar tiel@valk.com.

Na reservering ontvangt u van ons een bevestiging met een betaalverzoek. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u van ons een factuur die geldt als betaalbewijs. Door deze werkwijze heeft u geen wachttijd bij aanvang. Wij bedanken u voor uw medewerking en tot snel!