Eten & Drinken

Live Cooking Paasbrunch

Nog geen plannen voor de Pasen? Kom dan met uw familie of vrienden gezellig brunchen bij Van der Valk Hotel Tiel. Op eerste en tweede paasdag serveren wij namelijk een heerlijk uitgebreide Live Cooking Paasbrunch: onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs.

De brunch
Onze Live Cooking Paasbrunch bestaat uit diverse warme en koude gerechten. Een aantal gerechten worden live voor u bereid. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

Ook serveren wij luxe salades en verse groenten. Daarnaast is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Tot slot kunt u genieten van een spectaculair dessertbuffet.

*Tijdens de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Kinderen
Voor de kinderen toveren wij de begane grond om tot kids playground. Hier kunnen ze hun energie kwijt op het springkussen en eieren versieren. Verder kunnen ze geschminkt worden. Natuurlijk is er ook aan de grote kinderen gedacht, die kunnen lekker tafelvoetballen of pingpongen. 

Eerste paasdag | 11:00 - 13:30 uur | 12:00 - 14:30 uur 

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder     € 33,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                       € 16,75 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar                            Gratis

Tweede paasdag | 12:00 - 14:30 uur 

Prijzen
Voor gasten van 13 jaar en ouder     € 31,50 p.p.
Kinderen 3 t/m 12 jaar                       € 15,75 p.p.
Kinderen t/m 2 jaar                            Gratis

Reserveren
Wilt u samen aan 1 tafel zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering. Klik op onderstaande link om een tafel te reserveren:
Eerste paasdag (11:00 uur)

Eerste paasdag (12:00 uur)

Tweede paasdag 

De Live Cooking Paasbrunch vindt plaats in het restaurant van Hotel Tiel. Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0)344 62 20 20 of een mail sturen naar tiel@valk.com. Wij verwelkomen u graag.