Eten & Drinken

Pasen

Op zondag 12 en maandag 13 april is het weer zo ver: Pasen 2020. En wat is er nou gezelliger dan met vrienden of familie te ontbijten, brunchen of dineren? Daarom biedt Van der Valk Hotel Tiel verschillende mogelijkheden aan. Zo kunt u kiezen uit een Live Cooking Paasontbijt, Live Cooking Paasbrunch of een Live Cooking Paasdiner. Dat is onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs.

Live Cooking Paasontbijtbuffet

Voor de vroege vogels onder ons serveren wij op eerste en tweede paasdag een heerlijk uitgebreid Live Cooking Paasontbijtbuffet. Het buffet bestaat uit diverse warme en koude gerechten. Een aantal gerechten worden dan live voor u bereid. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit vele broodsoorten, beleg, ei-varianten, vruchtensappen, koffie, thee en nog veel meer.

Reserveer hier voor het Live Cooking Paasontbijtbuffet.

Live Cooking Paasbrunch

Ook hebben wij op eerste en tweede paasdag een heerlijk uitgebreide Live Cooking Paasbrunch. De brunch bestaat uit diverse warme en koude gerechten, waarbij een aantal gerechten live voor u worden bereid. Zo kunt u bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

Reserveer hier voor de Live Cooking Paasbrunch. 

Live Cooking Paasdiner

Daarnaast biedt Van der Valk Hotel Tiel een Live Cooking Paasdiner aan op eerste paasdag. Dit diner bestaat uit diverse warme en koude gerechten. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks. Daarnaast serveren wij luxe salades en verse groenten en is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Tot slot kunt u genieten van een spectaculair dessertbuffet.

Reserveer hier voor het Live Cooking Paasdiner.