Valentijnsdag bij Hotel Tiel

Vier de liefde met Valentijnsdag bij Van der Valk Hotel Tiel. Valentijnsdag is misschien wel de meest romantische dag van het jaar en de perfecte gelegenheid om uw partner te verrassen. Bent u op zoek naar een leuk, romantisch Valentijns cadeau? Een nachtje weg is altijd een goed idee. ’s Avonds samen genieten van en romantisch 3-gangen liefdesdiner en de volgende ochtend de dag goed beginnen met een uitgebreid ontbijt (op bed). Bij Van der Valk Tiel helpen beleeft u een Valentijn om nooit meer te vergeten!

Romantisch Valentijnsdiner

Wat is er romantischer dan dineren bij kaarslicht? Valentijnsdag is natuurlijk niet compleet zonder een uitgebreid diner. Daarom serveren wij speciaal voor Valentijnsdag een romantisch 3-gangen Valentijnsdiner in ons restaurant. De ideale plek om onder het genot van een goed glas wijn en romantisch kaarslicht te genieten van elkaars aanwezigheid. De liefde gaat tenslotte door de maag.

Valentijnsarrangement

Wilt u dit jaar Valentijnsdag extra bijzonder maken? Verras uw geliefde dan met ons speciale Valentijnsarrangement compleet met overnachting in een comfort kamer, een uitgebreid ontbijtbuffet, 3-gangen keuzediner, romantische versiering op de kamer en een heerlijke fles bubbels op de kamer. Met ons Valentijnsarrangement genieten jullie daarnaast extra lang van de kamer door de late check out (tot 12:00 uur). De ideale verrassing!

Romantische extra's

Naast ons romantische Valentijnsdiner en het speciale Valentijnsarrangement is het bij Van der Valk Hotel Tiel ook mogelijk om een persoonlijke touch aan deze bijzondere dag te geven. Wat dachten jullie van meer quality time door een lazy check-out (om 17:00 uur)? Een e-bike voor 1 dag waarbij jullie per fiets de prachtige omgeving van de Betuwe kunnen ontdekken? Een badjas & slippers voor in de sauna? Een prachtige bos rozen? Of een ontspannende massage in de Weleda City Spa?