Pasen 2024

Vier Pasen bij Van der Valk Hotel Tiel

Niet beschikbaar, we vieren Pasen weer in 2025!

 

Vier een vrolijk Pasen met de hele familie bij Van der Valk Hotel Tiel! Ontdek de gezelligheid van onze feestelijke paasbrunch, proef de heerlijke smaken tijdens het paasdiner en geniet van diverse leuke kinderactiviteiten. Bij ons hotel staat Pasen in het teken van samenzijn, lekker eten en vrolijke momenten. Reserveer nu en beleef een onvergetelijk paasweekend bij Van der Valk Hotel Tiel!

ETEN EN DRINKEN

Paasbrunch

Op 31 maart en 1 april nodigt Van der Valk Hotel Tiel u uit voor de jaarlijkse vrolijke paasbrunch. Ontdek een variatie aan lekkernijen, zowel zoet als hartig. U kunt gerust de hele familie meenemen, want tijdens de brunch zijn er ook veel leuke kinderactiviteiten gepland. Zoals een ballonnenclown, een schminkster en er is veel te knutselen! Maak van het paasweekend een gezellige familieaangelegenheid en kom bij ons Hotel brunchen.

Voordelig overnachten

Paasarrangement

Geniet van een onvergetelijke paaservaring met ons speciale paasarrangement bij Van der Valk Hotel Tiel. Ontspan tijdens een comfortabele overnachting, geniet van een speciaal samengesteld diner en begin uw dag met een uitgebreid ontbijtbuffet. U heeft zelfs de mogelijkheid om het ontbijt om te boeken naar een heerlijke paasbrunch. Vergeet ook niet om de prachtige omgeving van Tiel te verkennen; de Betuwe is vooral schitterend in het vroege voorjaar.

Eten en drinken

Een heerlijk paasdiner

Laat u verrassen met ons speciaal samengestelde paasdiner in ons sfeervolle restaurant. Onze getalenteerde chefs hebben een menu samengesteld, met seizoensgebonden ingrediënten en verrassende culinaire creaties.