Trouwen

Reviews Bruidsparen

Onderstaand vindt u diverse reviews van onze bruidsparen over hun hele ervaring om te trouwen bij Van der Valk Hotel Tiel. 

Ronald en Ria: 01-02-2020 

''In Hotel van der Valk Tiel hebben wij elkaar voor het eerst ontmoet, 2016. We zijn gaan samen wonen in 2019, en hadden we het plan bedacht om een Vier het Leven Feest te geven in 2020. Vieren dat we samen gingen wonen, onze verjaardagen nog én als verrassing, op dat feest zouden we in het huwelijk treden.

Met Lizzy snel contact gezocht, want we wilden ons feest geven dáár waar we elkaar hebben ontmoet.Lizzy was enthousiast over ons verrassingsfeest en heeft ons uitstekend geadviseerd! Al snel was alles geregeld. Op 31 januari 2020 nog even samen heerlijk in de Asia suite, met een heerlijke fles champagne.

De transfer naar onze kamer voor ons feest, voor onze kinderen en gasten verliep uitstekend en werd ons geheel uit handen genomen.

Boven in de Sky bar ons feest begonnen tot we onze gasten behoorlijk hebben verrast mét voor hun tot dan toe onbekendheid met het voltrekken van ons huwelijk!

Alles tot in de puntjes geregeld, en als klap op de vuurpijl een fantastisch feest in de Bavariabar, geweldig buffet, super discovloer met dj, medewerkers die ervoor zorgden dat ons aan niets ontbrak.

Volgende ochtend met onze 20 gasten in een aparte ruimte bij het ontbijt een heerlijk ontbijt, begeleid met champagne. 

Wij kunnen dit hotel, deze trouwlocatie, de medewerkers betrokken bij ons huwelijk van hárte aanbevelen! 

Dankzij hun inspanningen is onze huwelijksdag weergaloos geweest!''

Bruidspaar: 07-03-2020

'' Trouwen in de Sky bar van Van der Valk in Tiel is een beleving opzich. Een unieke locatie waar wij samen met onze gasten hebben genoten van een heel bijzondere dag in ons leven. 
Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd.

We hebben het contact met Lizzy als heel fijn ervaren en zij heeft volledig voldaan aan onze wensen. Van de tafelopstelling tot de bloemetjes op tafel, voor alles werd gezorgd, zoals wij dat graag wilden. Mede dankzij haar en team van der Valk hebben wij genoten van een onbezorgde dag.

De trouwceremonie was perfect, het eten relax, gezellig & smaakvol en tijdens het feest ging het dak eraf. Dankjewel voor een onvergetelijke 7 maart 2020''

Remco en Dianne: 21-02-2020

“Wij willen jullie enorm bedanken voor een super dag. Het eten was super. De persoonlijke aandacht was top en het was ook fijn dat we tijdens ons contact vooraf iedere keer met Lizzy hebben kunnen praten en op de middag/ avond ook de hele tijd dezelfde medewerkers bij ons hadden. Ook voor onze oma was alles top geregeld, fijn dat we haar eigen stoel mochten gebruiken. Daardoor heeft zij de hele avond mee kunnen maken, dat was een hele fijne ervaring.

Dus namens ons, heel erg bedankt voor alle goede zorgen en medewerking. Het service niveau was uitstekend en aan al onze wensen werd ruimschoots voldaan. Van onze gasten hebben wij ook niets anders dan complimenten gekregen over de locatie, het eten en drinken, de sfeer en de behulpzaamheid van alle medewerkers.

In 1 woord TOP.''