Van der Valk Hotel Tiel

Zalen

Dineren

Wilt u heerlijk komen dineren? Dit is mogelijk in onze sfeervolle restaurants en zalen.

Wij hebben een heerlijk banqueting menu beschikbaar voor u, echter kunnen we ook een menu voor u samenstellen geheel naar uw wens. Indien u met een groot aantal personen komt dineren, stellen wij een aangepast menu ter beschikking.

Uw wensen bespreken?

Graag staan wij u te woord, zowel telefonisch als in een persoonlijke afspraak. Wij geven u graag een rondleiding door het hotel en bespreken graag al uw wensen.

U kunt een afspraak maken door te e-mailen naar sales@tiel.valk.com of u kunt ons telefonisch benaderen via 0344-881100.

3 of 4 gangen keuze menu

 

Voorgerechten:

  • Waardse carpaccio met truffelmayonaise rucola pijnboompitten en grana padanokaas           
  • Vitelo tonato kalfsrosbief geserveerd met een tonijnmayonaise kapper appeltjes rode ui en een frisse kruidensalade                                                                                              
  • Trio van gedroogd ham soorten: parmaham, serano ham en cobourgerham met in mint siroop gemarineerde  meloen en een  bruchette met tomaten tapenade                                              
  • Gerookte zalm met ingelegde komkommer dille crème kappertjes  en blini’s                            
  • Cocktail van Noorse garnalen met sherrysaus en toast met roomboter                          

 

Soepen (indien er 4 gangen zijn, komt er een soep als tussengerecht):

  • Rijk gevulde tomatensoep met gehakt balletjes (kan ook vegetarisch)                                        
  • Franse uiensoep met kaascrouton (vegetarisch)                                                                           
  • Boeren-groentesoep met of zonder gehaktballetjes                                                                     
  • Seizoensoep: lente: aspergesoep met asperge garnituur  zomer: licht gebonden jonge preisoep met garnituur van kippenhaasje herfst: bospaddestoelensoep rijk gevuld met verschillende paddenstoelen  winter: echte Hollandse  erwtensoep met roggebrood en katenspek                   

 

Hoofdgerechten vlees:

  • Gebakken Hollandse biefstuk met pepersaus                                                                                
  • Gebakken varkenshaas met romige spinazie risotto en champignonroomsaus                           
  • Gegrilde runder entrecote met kruidenboter                                                                               
  • Schnitzel Le Blanc: met ham, champignon-roomsaus gegratineerd met kaas                             
  • Kipsaté met satésaus gefrituurde uien en atjar                                                                            

  

      Hoofdgerechten vis:

  • Gebakken of gepocheerde zalm met wittewijnsaus of hollandaisesaus                                       
  • Kabeljauwfilet met een zachte bosuien saus                                                                                 
  • Zeebaars filet met antibiose van pomodorie tomaten                                                                  
  • Doradefilet op de huid gebakken met kruidenkorst en zachte grove mosterdsaus.                     

 

       Hoofdgerechten vegetarisch:

  • Koeskoes gekookt in groentebouillon daarna gebakken in kerrieolie met amandelschaafsel, groenten en gegratineerd met geitenkaas en tomatensaus.                                                                                                                           
  • Ravioli gevuld met spinazie en ricotta of gevuld met artisjok en pecorinokaas met pestosaus pijnboompitten en grana padano                                                                                         

 

        Nagerechten:

  • Cheesecake met bosvruchtencompote appelsorbet en slagroom
  • Moelleux  au chocolade met mango sorbet ijs en slagroom                                              
  • Mousse van pure chocolade met in grandmarnier gemarineerde aardbeien    
  • Vers fruitsalade
  • Ijstaartje met slagroom