HOTEL TIEL IS OPEN

Van der Valk Hotel Tiel is volledig geopend en hanteert aangepaste maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen voor een veilig en vertrouwd verblijf in Hotel Tiel.

Wij danken u voor het begrip en het vertrouwen in ons hotel.

Bekijk onze aangepaste maatregelen


 

Veilig en vertrouwd

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg de aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
 • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren doekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van mede-gasten en hotelpersoneel
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Familie Van der Valk 


 

Restaurant is open

Het restaurant is - volgens richtlijnen vanuit overheid en RIVM - geopend.

Zowel hotelgasten en externe gasten kunnen bij ons weer heerlijk genieten van eten & drinken. Voor externe gasten is reserveren verplicht indien u binnen in ons a la carte restaurant wilt lunchen of dineren. Om te reserveren willen wij u vragen om telefonisch contact op te nemen via; 
+31 344 62 20 20.

Restaurant & Bar's
Restaurant: ons restaurant op de 2e etage is op basis van reservering geopend voor ontbijt, lunch en diner. Het ontbijt in buffetvorm en lunch en diner a la carte serveren wij volgens de officiele richtlijnen. Reservering is vereist en wij hanteren een maximum aantal personen per tijdstip. Wij vragen u op het door u gereserveerde tijdstip aan tafel te gaan in ons restaurant op de 2e etage. 

Lobbybar: onze lobbybar op de begane grond is dagelijks van 09.00-17.00 uur geopend. Na dit tijdstip op zondag, maandag, dinsdag en woensdag bent u van harte welkom in Chef's Place op de 2e etage voor een drankje. 

SIXX Skybar: op donderdag, vrijdag en zaterdag is vanaf 18.00 uur onze SIXX Skybar geopend op de 16e etage. Dit is alleen op reservering bij de Front Office. Daarnaast wordt er een aangepaste menukaart gehanteerd.

Het terras is ook geopend en daar kunt u terecht zonder reservering, zolang er plek is.

Voor alle tafelreserveringen gelden onderstaande maatregelen: 

 • Wij werken met waarschuwingsstickers en vragen u deze te volgen. 
 • Wij vragen u om op 1,5 meter afstand van elkaar te wachten tot onze host u een tafel wijst.
 • Wij ontvangen alleen gasten van gezamenlijke huishoudens tot maximaal 8 personen.
 • Houd 1,5 meter afstand. Zowel tot onze medewerkers als tot andere gasten.
 • Om voldoende afstand te behouden serveren wij uit met gepaste afstand via bijzettafels waarna u zelf uw bestelling kunt pakken.
 • Onze medewerkers dragen handschoenen uit hygiënisch oogpunt.
 • Roomservice is mogelijk voor zowel gerechten als drankjes.

 


 

Fitness & zwembad

Zwembad Aqua Vita
Wij zijn verheugd dat we ook ons zwembad recent weer hebben mogen openen. Er mogen slechts een zeer beperkt aantal gasten tegelijk gebruik maken van ons zwembad. Hiervoor hanteren wij de richtlijn VOL = VOL. 

Fitnessclub Tiel 

Fitnessclub Tiel is iedere dag geopend voor hotelgasten van 05.00-22.30 uur en in het weekend van 05.00-15.00 uur. U hoeft geen reservering te maken en er zijn maximaal 100 personen toegestaan. Geen toegang onder de 14 jaar. 


Vergaderen en werkplekken

Vanaf heden is het mogelijk om bij Van der Valk Hotel Tiel een flexwerkplek in de resident te huren. Onze derde etage hebben wij de perfecte locatie voor iedereen die op zoek is naar een flexibele werkplek in een open ruimte. 


 

Veelgestelde vragen

Mag Van der Valk als hotel en restaurant geopend zijn?
Ja, volgens de richtlijnen van de overheid is het toegestaan om als hotel geopend te zijn. Eet- en drinkgelegenheden in het hotel mogen geopend zijn. Het à la carte restaurant, de lobbybar en het terras zijn daarom per 1 juli geopend. De openingstijden kunnen afwijken van de standaard openingstijden. In het restaurant hanteren wij 1,5 meter afstand en reserveren is verplicht. Op ons terras kunt u zonder reservering terecht zolang er plek is.
H
et Live Cooking restaurant is gesloten om uw gezondheid te kunnen waarborgen. 

Is het bezoeken van een Van der Valk hotel veilig?
Van der Valk neemt uw gezondheid en die van de medewerkers uiterst serieus. Wij hebben aangescherpte maatregelen binnen het hotel zodat dit gewaardborgd kunt worden. 
Alle Van der Valk hotels zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij doen er als hotel alles aan om risico’s tot een minimum te beperken. 

Is het mogelijk om roomservice te bestellen?
Ja, u kunt via de receptie roomservice bestellen op uw hotelkamer. Hiervoor is een aangepaste menukaart die u op uw hotelkamer vindt. U kunt onbijt, lunch en diner op hotelkamer laten brengen.

Welke faciliteiten zijn er in het hotel geopend?
Bovengenoemde faciliteiten zijn geopend.

Is het mogelijk om gebruik te maken van faciliteiten zoals een (elektrische) fiets huren bij het hotel?
Ja, dit is mogelijk. Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen? 
Ja, de boeking kan tot een dag voor aankomst kosteloos geannuleerd worden.