Valk Thuis

Carpaccio, Caesarsalade of een Black Angus burger? Van der Valk Hotel Tiel biedt de mogelijkheid aan om diner thuis te bezorgen en af te halen. Want wanneer u niet naar ons toekan, dan komen wij wel naar u! 

Genieten van een verrassend vanzelfsprekende lekkere maaltijd van Van der Valk kan nu zonder het huis te verlaten. Om de veiligheid omtrent het COVID-19 virus te waarborgen, kunnen gerechten direct online afgerekend worden.

Valk Thuis 

Hoe het werkt:

  1. Ga naar www.tiel.valkthuis.nl 
  2. Kies online jouw favoriete gerecht uit
  3. Kies voor thuisbezorgen of afhalen op locatie
  4. Reken direct af
  5. Eetsmakelijk!

U kunt zowel een bestelling online, telefonisch als via e-mail. Overigens hebben we ook nog eens een leuke actie: zo ontvangt u bij bestelling vanaf €50,- een gratis wasbeurt (t.w.v. €7,-) bij Carwellness Tiel, maakt u bij het plaatsen van een review kans op een diner voor twee personen en krijgt u €2,50 korting op uw volgende bestelling. 

Openingstijden 

  • Thuisbezorgen: wij bezorgen uw bestelling thuis tussen 16.00 - 19.00 uur 
  • Afhalen : u kunt uw bestelling afhalen tussen 11.30 - 21.30 uur

Valk Thuis Feestdagen 

Inmiddels hebben we onze service uitgebreid en bieden we u ook een feestelijke maaltijd aan tijdens de feestdagen. Hieronder kunt u uw bestelling voor deze feestdagen doorgeven: 

Valk Thuis Feestdagen

Namens de familie en alle medewerkers wensen wij u alvast fijne dagen toe!

Familie Van der Valk 

Valk Thuis Zondagsbrunch 

Ook bieden we iedere zondag, met uitzondering van de feestdagen, een Zondagsbrunch aan. De brunch bestaat uit zowel koude- als warme gerechten. De warme gerechten kunt u thuis nog even kort opwarmen. Hieronder kunt u uw bestelling voor de zondagsbrunch doorgeven: 

Valk Thuis Zondagsbrunch

Eet smakelijk!