Verras je geliefde

De hele maand februari viert Hotel Tiel de liefde. Kom deze maand naar Hotel Tiel om degene waar u het meest van houdt, in het zonnetje te zetten. U kunt uw partner natuurlijk op verschillende manieren verrassen voor Valentijn met bijvoorbeeld bloemen of chocolade. Maar hoe romantisch is het om heerlijk te dineren en samen te overnachten in een luxe kamer? Dit klinkt als het ideale valentijnscadeau, vindt u niet?

Wilt u samen met uw partner genieten van een romantisch arrangement bij Van der Valk? Kom dan naar Hotel Tiel en geniet van een romantisch verblijf! De volgende ochtend kunt u aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Wilt u liever romantisch samen ontbijten in uw hotelkamer? Dan krijgt u voor een meerprijs uw ontbijt op bed geserveerd. Kortom, een perfect nachtje weg samen in een romantisch hotel voor Valentijn!

Bekijk het Valentijnsarrangement

Wilt u genieten van een romantisch diner samen met uw geliefde? Speciaal voor Valentijn biedt Hotel Tiel een heerlijk Valentijnsmenu aan. Met uw partner kunt u genieten van een met liefde bereid viergangen keuzemenu.

Bekijk hier het Valentijnsmenu