Terug naar de 70's & 80's

Op zaterdag 7 oktober opent Hotel Tiel haar deuren voor hét dansfeest van het jaar: Terug Naar De 70’s & 80’s! Na het succes van de eerste editie vorige jaar maken we ons nu opnieuw op voor een avond boordevol jeugdsentiment, gezelligheid en uitsluitend de allerbeste hits van toen. Wees erbij!

De sfeervolle balzaal wordt omgetoverd met onder meer een spectaculaire show en een verlichte dansvloer uit de jaren ’70. Met drie liveshows van de Duelling Piano Show XXL en de bekende DJ en presentator Dennis Verheugd (Radio10) belooft het een avond te worden om niet te missen. Alle hits komen voorbij en ook verzoekjes zijn welkom. Disco en Rock ’n Roll!

De kaartverkoop is van start aan de receptie van het hotel en via de Online Ticketshop. Kaarten kosten €17,50 excl. servicekosten.

Klik hier om direct naar het kaartverkoopscherm te gaan!

Tip: Combineer de avond uit met een á la carte diner in ons restaurant of een verblijf in het hotel! Vraag naar de mogelijkheden.

Informatie:
Terug Naar De 70’s & 80’s in Hotel Tiel
Zaterdag 7 oktober 2017
Start: 20:00 uur
Einde: 02:00 uur
Dresscode: 70’s 80’s (niet verplicht)

Terug Naar De 70’s & 80’s is een productie van marketing & evenementenbureau JDC Concepts. Voor meer informatie en/of vragen over het evenement, mail naar info@jdc-concepts.nl.