Proefslapen in één van de gloednieuwe suites.

Droomt u ervan om als één van de eersten te overnachten in een nieuwe themasuite van Van der Valk Hotel Tiel? Dan hebben we goed nieuws voor u, we organiseren namelijk een proefslaapactie!

Onze nieuwe suites zijn geïnspireerd op Afrika, de Amazone, Antarctica, Betuwse bloesem, Marrakesh en Parijs. Daarnaast zijn het natuurlijk niet voor niets suites, deze luxe vertrekken zijn namelijk van alle gemakken voorzien.

Vanaf 29 juni kunt u zich aanmelden om kans te maken op een overnachting voor twee personen in de Marrakesh Suite. De prijs is inclusief ontbijt en ook betalen wij de toeristenbelasting voor u en uw gezelschap. Houd er rekening mee dat extra kosten, zoals eventuele restaurant- of hotelbarkosten en kosten voor een boeking van meer dan twee personen niet inbegrepen zijn en volledig voor eigen rekening zullen zijn. 

Wat moet u doen?
1. Like onze Facebook pagina en/of volg onze Instagram pagina;
2. Deel het bericht van de proefslaapactie op één van de twee social media kanalen;
3. Schrijf uzelf in via onderstaand inschrijvingsformulier!

Namens het team van Van der Valk Hotel Tiel wensen wij u veel succes!

Aanmelden proefslapen


Verplicht veld

Let op! De suites worden momenteel nog gebouwd. Proefslapen is pas mogelijk vanaf 1 september.

Hoe maken wij de winnaars bekend?
Op woensdag 6 juli maken wij de winnaar op deze pagina bekend en op de social media kanalen voor de proefovernachting van de Marrakesh Suite. De gelukkige winnaar ontvangt van ons een e-mail met verdere informatie.

Wanneer kunnen wij u verwelkomen:
Wanneer u één van de winnaars bent, zullen wij u op een later tijdstip informeren over de beschikbare data voor de overnachting en hoe u kunt boeken. Na het verstrijken van deze datum is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de proefslaapactie. Daarnaast dient de reservering op naam te staan van de winnaar van de proefslaapactie en kan deze prijs niet worden doorgegeven/verkocht aan derden. Wij zullen u daarom bij het inchecken vragen om een geldig legitimatiebewijs.

Wat verwachten wij van u:
Omdat wij erg benieuwd zijn naar uw eventuele feedback, bent u tijdens uw verblijf op een bijzondere missie: genieten van een suite terwijl u deze test! Na afloop van uw verblijf vragen we u daarom een enquête in te vullen. Op deze manier kunnen wij gericht aan de slag met uw feedback. Daarnaast zouden wij het leuk vinden als u uw unieke ervaring als proefslaper met uw vrienden en familie én op social media deelt. Vergeet @HotelTiel niet te taggen op social media en/of gebruik #proefslapentiel.

Bekijk hier de actievoorwaarden.