Paasbrunch

Op eerste en tweede paasdag serveren wij een heerlijk uitgebreide Live Cooking Paasbrunch. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs!

Inmiddels zijn de brunches op beiden dagen volgeboekt. Wel bieden we ook een overheerlijk Paasdiner aan waar u nog voor kunt reserveren.

De brunch
Onze Live Cooking Paasbrunch bestaat uit diverse warme en koude gerechten en een aantal gerechten worden live voor u bereid. U kunt bijvoorbeeld diverse vlees- en vissoorten laten grillen door onze koks.

Ook serveren wij luxe salades en verse groenten. Daarnaast is er een ruime keuze aan soep, voorgerechten en luxe proeverijen. Tot slot kunt u genieten van een spectaculair dessertbuffet!

Kinderen
Voor de kinderen is er een kids playground en komt een gewaardeerd ballonartiest en grote kindervriend die vliegensvlug allerlei prachtige balloncreaties tevoorschijn tovert en uiteraard uitdeelt aan de kinderen.

Prijzen 

  • Gasten vanaf 13 jaar: €35,00
  • Kinderen 2 t/m 12 jaar: €22,50
  • Kinderen 0 t/m 2 jaar: gratis

*Tijdens de brunch zijn koffie, cappuccino, espresso, thee, melk en vruchtensappen inclusief.

Reserveren
Wilt u samen aan 1 tafel zitten? Maak dan 1 gezamenlijke reservering. 

Momenteel hebben wij voor 1ste paasdag geen beschikbaarheid meer. Stuur gerust een e-mail naar info@tiel.valk.com voor een reservering op de wachtlijst. 

Maak hier uw reservering voor 2e paasdag.