Pasen

Pasen wordt een eitje met Van der Valk bij u thuis! Gezien de huidige omstandigheden rondom COVID-19 kunt u helaas niet bij ons terecht voor een Live Cooking Ontbijt, Brunch en/of Diner maar komen wij graag naar u. Daarom bezorgen wij een compleet verzorgde paasbrunch of -diner bij u thuis. 

Pasen 2020 

De echte Valk ervaring bij u thuis beleven? Dat kan! Zo komen wij een compleet verzorgde paasbrunch of -diner bij u thuis bezorgen. Afhalen kan overigens ook. Om de ultieme Valk-ervaring bij u thuis te beleven hebben wij diverse pakketten samengesteld. Zo heeft u de keuze uit onderstaande 2 brunchpakketten of 1 dinerpakket. Ook hebben wij voor de allerkleinsten onder ons een kinderpakket. Hierbij zitten kleurpotloden en een kleurplaat, versierspullen voor het versieren van de paaseieren en een koksmuts. 

LET OP: pakketten zijn uitsluitend te bestellen vanaf 2 personen

Menukaart 

U kunt kiezen uit diverse pakketten met daarin alleen koude gerechten of kiezen voor een combinatie van koude en warme gerechten. De warme gerechten worden door ons samengesteld en kunt u thuis vervolgens even opwarmen.

Bekijk de menukaart. 

Bestellen 

Wilt u gebruik maken van deze unieke ervaring? Dat kan! Neem dan even contact op met de receptie om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via mail: info@tiel.valk.com of telefoon: 0344 - 622020. 

Bezorging

Heeft u de brunch besteld? Dan komen wij dit tussen 08.00 - 11.30 uur 's ochtends brengen. Gaat u voor het diner? Dan bezorgen wij dit tussen 14.00 en 17.00 uur 's middags. Wij stellen het op prijs als u uw bestelling voor 11 april as. aan ons doorgeeft. 

Win-actie 

Tevens hebben wij ook nog eens een leuke win-actie. Maak een foto van jouw paastafel en deel deze op social media onder de hashtag #pasenmetvandervalktiel en maak kans op Live Cooking Diner voor 2 personen.