Voor de hele familie

Kom met de paasdagen naar Hotel Tiel! Geniet van een van onze heerlijke Live Cooking buffetten. Onbeperkt eten en drinken* voor een vaste prijs.

Voor de vroege vogels serveren wij op eerste en tweede paasdag van 8:00 - 10:30 uur een uitgebreid Live Cooking Paasontbijtbuffet. Een heerlijk uitgebreid buffet met alles wat je mag verwachten van een ontbijt. 

Bekijk hier het Live Cooking Paasontbijtbuffet

Liever niet zo vroeg op staan, maar wel met de hele familie genieten van een uitgebreid buffet? Dan is onze Live Cooking Paasbrunch of -diner misschien iets voor u. Naast eten is er ook genoeg te doen voor de kinderen. Tijdens de brunch en het diner toveren wij de begane grond om tot kids playground. Hier kunnen ze hun energie kwijt op verschillende springkussens, dansen in de mini-disco, eieren versieren of geschminkt worden. Ook aan de grote kids is gedacht, die kunnen lekker tafelvoetballen of ping pongen. 

Bekijk hier het Live Cooking Paasbrunch

Bekijk hier het Live Cooking Paasdiner

Wilt u het uitje graag helemaal compleet maken? Kijk dan eens bij ons Paasarrangement. Voor slechts € 142,50 p.p. verblijft u twee nachten in Hotel Tiel. Hierbij kunt u genieten van zowel het Paasontbijtbuffet, de brunch en het diner! Voor gezinnen hebben wij familiekamers (maximaal 4 personen). Hier zijn er een beperkt aantal van, dus boek deze op tijd. 

Bekijk hier het Paasarrangement

*lees de voorwaarden bij het betreffende buffet